skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org

Juny, 2020

17jun(jun 17)10:0026(jun 26)14:00FISCALITAT PRÀCTICA AMB CONTASIMPLECàpsula Emprenedoria A2 (20 hores)

Més

Detall de l'activitat

En aquests petit curs, es farà una explicació de la fiscalitat bàsica i obligacions fiscals d’un treballador autònom que tributi per Estimació Directa Simplificada. El curs es desenvoluparà d’una manera eminentment pràctica, fent ús del programa online ContaSimple, una eina molt útil per a la gestió del día a día dels empresaris individuals (autònoms).

Contasimple es una aplicació web (online) en la qual es poden portar tots els llibres de registre d’obligat compliment pels empresaris individuals, així com d’altres funcionalitats bàsiques (crear i registrar factures, registrar bens d’inversió, fiscalitat, presentació d’impostos, etcètera).

Les classes es desenvoluparan a una aula d’informàtica. Durant el curs, l’alumne es registrarà al programa i aprendrà a utilitzar les funcions més bàsiques de l’aplicació.

NOTA IMPORTANT: El curs està enfocat a EMPRESARIS INDIVIDUALS (autònoms) que tributin per Estimació Directa Simplificada (no pas per aquells que van per mòduls). ContaSimple NO ESTÀ PENSADA PER A LA COMPTABILITAT DE SOCIETATS MERCANTILS (SL, SA ó Cooperatives).

Hora

17 (Dimecres) 10:00 - 26 (Divendres) 14:00 UTC+1

Lloc

La Guaita

Carretera de la Sentiu, 1 08860 Castelldefels

Back To Top
X