skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org

La Borsa de Treball de Castelldefels

 


La Borsa de Treball és un servei que pretén cobrir, mitjançant la intermediació entre l’oferta i la demanda, les necessitats plantejades per les empreses quant a recursos humans, i les necessitats plantejades per les ciutadanes i ciutadans de Castelldefels que cerquen feina de forma activa o volen millorar-ne l’actual.

Per tant, la seva finalitat és donar resposta a les necessitats de personal de les empreses i posar en contacte a les empreses del municipi que necessiten personal amb persones que es troben en recerca activa d’ocupació.

BENEFICIARIS
  • Persones amb permís de treball aturades o en recerca de feina.
  • Empreses, entitats i institucions sense afany de lucre i/o particulars.
REQUISITS I CONDICIONS D´ÚS DEL SERVEI
  • Les persones que es vulguin inscriure a la Borsa de treball com a demandants d’ofertes han de tenir l’edat legal per treballar i permís de treball vigent.
  • Per tal de ser ateses de forma presencial les persones hauran d’estar empadronades al municipi de Castelldefels, Sitges Garraf II, Rat Penat o al barri de Les Botigues de Sitges. Les persones que no acompleixin aquest requisit hauran d’utilitzar el servei de forma telemàtica.
  • La documentació a aportar per inscriure’s en el servei com a usuari serà la Fitxa emplenada (FM7PEC-34) amb les seves dades personals i professionals signada per l’interessat/da. La presentació d’aquesta fitxa autoritzarà la utilització de les seves dades amb la finalitat de gestionar el servei de borsa de treball.
QUAN I COM OFERIR FEINA

En qualsevol moment. Ja sigui per a oferir feina com per inscriure’s a la borsa de treball. Es pot fer via telemàtica o presencial si sou de Castelldefels. 

MÉS INFORMACIÓ I CONTACTE
Laura-Roldan
Laura Roldán

LA GUAITA. Centre de Suport a l’Economia de Castelldefels

Carretera de la Sentiu, 1 08860 Castelldefels

936 352 575

promocio.economica@castelldefels.org

Back To Top
X