skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org

Empresa prové d’imprendere, que vol dir començar. I a més de l’acepció que ens interessa, el diccionari també diu que una empresa és una acció o tasca que comporta dificultat i l’execució requereix decisió i esforç. I coneixement, afegim des de La Guaita.

De fet, és la raó principal de l’Escola d’Emprenedoria: oferir coneixement i acompanyament en el procés de creació d’una empresa. Perquè abans d’emprendre, convé aprendre. 

Persones Emprenedores & La Guaita
Itinerari Formatiu: Allò que convé aprendre abans d'emprendre...

LA IDEA DE NEGOCI I EL MODEL CANVAS

En aquesta càpsula de 4 hores us ajudem a concretar la idea de negoci i us donem eines per tal d’avaluar la seva viabilitat i convertir-la en un projecte empresarial. 

L'ESTUDI DE MERCAT I EL PLA COMERCIAL

Introducció a un dels punts més importants de l’anàlisi de la previabilitat d’un negoci: L’estudi del mercat, que acostuma a ser una de les parts més obviades per gran part dels emprenedors.

TÈCNIQUES DE VENDA

En aquesta càpsula de 4 hores de formació us donarem informació, consells pràctics i repassarem casos d’èxit des del punt de vista comercial per tal de maximitzar les vendes dels vostres productes o serveis.

MÀRQUETING DIGITAL I

Aproximar l’emprenedor al món del Màrqueting Digital. Es tracta de posar de relleu conceptes com ara SEO, SEM ó SMM, que tanta importància tenen en el posicionament de l’empresa a la Gran Xarxa.
La importància de tenir presència a Internet i els mecanismes que ens proporcionen les noves tecnologies per destacar davant de la competència.

MÀRQUETING DIGITAL II

Aprofunditzarem en els principals aspectes a tenir en compte a l’hora de tenir la nostra pàgina web. Conceptes com la marca personal, el domini, el hosting o els propis continguts.
Tanmateix, ens introduirem en conceptes com ara els market places o el dropshipping i sobre la importància de tenir presència a les xarxes socials com a estratègia de posicionament.

PRÀCTIC: PLA ECONÒMIC I FINANCER

Taller pràctic per a conèixer els diferents instruments per elaborar un pla econòmic i financer. Es treballarà el desenvolupament del pla econòmic financer amb la utilització d’un document “Excel”. La sessió es desenvoluparà a una aula d’informàtica i es recomana portar un PenDrive (llapis de memòria), per desar els progressos.

CURS ONLINE DE FISCALITAT PER AUTÒNOMS (AMB CONTASIMPLE)

Explicació de la fiscalitat bàsica i obligacions fiscals d’un treballador autònom que tributi per Estimació Directa Simplificada. El curs es desenvoluparà d’una manera eminentment pràctica, fent ús del programa online ContaSimple, una eina molt útil per a la gestió del dia a dia dels empresaris individuals (autònoms).

ContaSimple es una aplicació web en la qual es poden portar tots els llibres de registre d’obligat compliment pels empresaris individuals. Les classes es desenvoluparan a una aula d’informàtica.

Durant el curs, l’alumne es registrarà al programa i aprendrà a utilitzar les funcions més habituals de l’aplicació.

Back To Top
X