skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org

La Guaita és el complement ideal per a la vostra empresa. Els nostres serveis inclouen, a partir del coneixement del teixit empresarial de la ciutat, des de la formació específica, accions de Networking i conferències d’interès, fins la publicació d’ofertes de feina i la selecció de candidats.

Estem per ajudar-vos, per ser útils en el present i el futur de la vostra empresa. Comptem amb programes específics que poden ser del vostre interès depenent del moment o la fase que travessi el vostre projecte.

Serveis per a Empreses de La Guaita
Montse-Frasnedo
Montserrat Frasnedo

Prospecció

Us venim a veure. És el primer pas. Contactem amb vosaltres per conèixer de primera mà les vostres necessitats amb l’objectiu d’adaptar els nostres serveis. Perquè som conscients que la realitat és canviant i cal adaptar-nos a vosaltres per ser veritablement útils.

Networking

La importància de cercar i d’establir nous contactes és incostestable avui en dia en la vida d’una empresa. Per això, des de La Guaita, organitzem jornades de networking amb l’objectiu d’afavorir escenaris d’oportunitat per a crear sinèrgies positives per a totes les parts implicades.

Jornades i Conferències

L’organització de jornades i conferències d’interès per a empresaris i empresàries és una altra de les finalitats de La Guaita en allò que fa referència als serveis adreçats a empreses. Compartir coneixement i experiències és un bon camí d’aprenentatge i creixement. 

Subvencions

L’Ajuntament de Castelldefels concedeix subvencions destinades a fomentar la creació d’iniciatives econòmiques, donar suport a la creació d’empreses i a la contractació de persones en atur per tal de promoure l’activitat dels autònoms, comerços i empreses locals.

Recursos Humans

Teniu al servei de la vostra empresa una borsa de treball pròpia per facilitar-vos la gestió de recerca i selecció de personal. L’objectiu és facilitar-vos les tramitacions, el seguiment i la selecció de candidatures segons els perfils definits des de la vostra empresa per a esdevenir un servei d’utilitat.  

El Programa Consolida

Aquest Programa s’adreça a pimes i microempreses que faci menys de 5 anys que s’han creat o que, havent-los superat, vulguin millorar la seva competitivitat. Una de les eines més interessants que La Guaita posa al vostre abast segons la valoració de qui ja l’ha provat. 

Formació

La formació permanent és el millor camí cap a la millora constant de tots els aspectes del funcionament d’una empresa. Per aquest motiu, des de La Guaita programem formació específica per a empresaris i empresàries en diferents formats i intensitats de dedicació.

REempresa

REempresa

Reempresa és un nou model d’emprenedoria que fomenta la continuïtat d’empreses que són viables econòmicament i cerquen un relleu en la propietat i direcció. Una innovadora forma de traspàs molt més complert i accessible que els mitjans tradicionals. 

Back To Top
X