skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org

Més treball, més barri

 

L’objectiu del projecte és desenvolupar i potenciar  programes integrats per fomentar el desenvolupament local i l’activitat econòmica dels territoris per tal de millorar les possibilitats d’inserció de les persones residents al barri objecte de l’actuació.

Els col·lectius prioritaris d’intervenció son persones amb especials dificultats d’integració en el mercat de treball, posant atenció a aquelles amb dèficits formatius, dones, persones en situació d’atur de llarga durada, més grans de 45 anys, joves, persones amb risc d’exclusió social i immigrants.

Les accions que s’han dut a terme per a les persones del barri van des de dispositius d’inserció laboral, amb formacions per a la recerca de feina i altres professionalitzadores, contractacions de personal tècnic i de foment de l’ocupació, dotació en equipaments municipals i millores arquitectòniques al barri.

A Castelldefels, el barri de Vista Alegre és que respon a les característiques anomenades anteriorment, i durant els últims vuit anys s’estan desenvolupant  projectes per tal de donar resposta a les necessitats detectades, generant recursos, en obres i serveis, que alhora reverteixen en la millora del propi barri i les persones que en ell hi viuen.

Casa d’Oficis

 

L’objectiu és qualificar professionalment els alumnes-treballadors/res perquè adquireixin les habilitats i procediments necessaris per desenvolupar les tasques laborals i facilitar la inserció laboral amb la transmissió de coneixements.

Plans d’Ocupació 

 

Accions que faciliten la millora social, urbanística i econòmica del barri de Vista Alegre mitjançant la contractació laboral de persones en situació d’atur per a la realització d’obres i/o serveis d’interès general. 

Assessorament

 

L’objectiu és crear una petita delegació de La Guaita al barri de Vista Alegre per tal de donar resposta a totes les persones residents que estiguin a l’atur o vulguin millorar la seva ocupabilitat acompanyant-les en el procés de recerca de feina.

Què és un Club
(de feina)

Què és un Club de feina?

El Club de Feina de La Guaita a Vista Alegre és un espai de lliure accés per a la ciutadania de Castelldefels i pensat per a aquells que hi busquen feina. Tindreu a la vostra disposició els recursos tècnics i els serveis necessaris per a una acurada recerca de feina. I no estareu sols.

Què hi trobarè?

A més de amb equips informàtics i connexió ràpida a Internet per a consulta de Borses de Treball i confecció de Currículums, orientació tècnica per a la confecció de Currículum Vitae i cartes de presentació. Això sí, amb cita prèvia perquè poder-vos atendre degudament.

Quin és l'horari?

Si no ens necessiteu, els recursos informàtics i la connexió a Internet està disponible de dimarts a dijous de 9:00 a 18:30 hores. Dilluns i divendres, fins a les 14:00 hores. I si vols que us assessorem o necessiteu ajuda amb algunes de les eines disponibles, demaneu cita prèvia.

Aquesta acció està subvencionada pel  Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de Suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social : projecte Treball als barris.

Back To Top
X