skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org

La Guaita està per a ajudar-vos

 

Sigui la situació que sigui. Home, dona, jove, potser no tan jove… A La Guaita trobareu persones que us ajudaran, que us acompanyaran amb coneixement i experiència en la recerca de feina. Perquè estem per a ajudar-vos, som un servei que us fa costat.

Borsa de treball

 

Us podeu donar d’alta telemàticament. Però si sou de Castelldefels, sol·liciteu inscriure’s a la Borsa de treball i se us oferirà assistir a una sessió informativa per donar-vos d’alta.

Recursos 

 

Des de materials bàsics per a la recerca de feina com el currículum o la carta de presentació, fins a recursos més específics adreçats a alts càrrecs, executius o tècnics. Tots els recursos del servei d’ocupació de La Guaita a Castelldefels. Us fem costat durant el procés, fins i tot de manera intensiva… 

Atenció personal

 

Atenció personalitzada. Perquè us hem de conèixer per poder orientar-vos, per identificar i aprofitar el vostre potencial a l’hora de triar professió o de reorientar la vostra trajectòria professional. Nosaltres coneixem les principals demandes del mercat laboral i us podem ser veritablement útils. 

Serveis d’ocupació i borses de treball

 

Uneix-te al Club!
(de feina)

Què és un Club de feina?

El Club de Feina de La Guaita és un espai de lliure accés per a la ciutadania de Castelldefels i pensat per a aquells que busquen feina. Tindreu a la vostra disposició els recursos tècnics i els serveis necessaris per a una acurada recerca de feina. I no estareu sols.

Què hi trobaré?

A més d’equips informàtics i connexió ràpida a Internet per a consulta de Borses de Treball i confecció de Currículums, orientació tècnica per a la confecció de Currículum Vitae i cartes de presentació. Això sí, amb cita prèvia perquè puguem atendre-us degudament.

Quin és l'horari?

Si no ens necessiteu, els recursos informàtics i la connexió a Internet estan disponibles de dimarts a dijous de 9:00 a 18:30 hores. Dilluns i divendres, fins a les 14:00 hores. I si voleu que us assessorem o necessiteu ajuda amb algunes de les eines disponibles, demaneu cita prèvia.

Back To Top
X