skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org

L’Ajuntament de Castelldefels torna amb el Projecte Singulars: “Jove, al Baix Impulsa’t”, dirigit a persones menors de 30 anys del territori

Des de La Guaita, l’àrea de Promoció Econòmica i Foment de l’Ocupació de l’Ajuntament de Castelldefels, orientarem i formarem a 15 joves d’entre 18 i 29 anys residents en el municipi o derivats d’altres punts d’atenció de la comarca, i que es trobin en situació d’atur o en actiu, però com a millora de l’ocupació. L’objectiu és especialitzar-se en un perfil professional concret i augmentar així les possibilitats d’incorporació al mercat laboral.

La Guaita, com a Centre de Suport a l’Economia, iniciarà durant el mes de gener una nova convocatòria dels Projectes Singulars, subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. Una actuació supramunicipal amb altres municipis del Baix Llobregat i amb la coordinació del Consell Comarcal, consistent en crear un conjunt de punts d’atenció per la comarca acollits als equipaments municipals d’ocupació dels ajuntaments participants.

El projecte desenvolupa un itinerari ocupacional dirigit a joves menors de 30 anys, en situació d’atur o en actiu inscrits al SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya), buscant la millora de la seva ocupabilitat, la inserció laboral i/o el retorn al sistema educatiu.

S’ofereix: 

  1. Orientació i assessorament professional
  2. Formació professionalitzadora del catàleg del SOC
  3. Pràctiques formatives en empresa
  4. Acompanyament en la inserció laboral

Formació professional, pràctiques i molt més

La Formació professionalitzadora es realitzarà de manera presencial, entre els mesos de gener i abril, amb l’objectiu de complementar les competències tècniques i professionals presentades i millorar així l’ocupabilitat dels usuaris del programa. L’especialitat formativa realitzada a l’Ajuntament de Castelldefels ha estat seleccionada amb l’objectiu d’impulsar als més joves a formar-se en el sector del Màrqueting i la comunicació digital, i obrir-se pas en aquest perfil professional en el mercat de treball. La formació que es desenvolupa pertany al catàleg d’especialitats formatives del SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya), referent comú de tota l’oferta formativa que programen les administracions públiques competents a Catalunya en matèria d’ocupació dins del sistema de Formació Professional per a l’Ocupació, tant per a les persones en situació d’atur com per a les ocupades.

El personal tècnic que tutoritzarà als i les joves participants oferirà un acompanyament en el seu procés d’anàlisis i presa de decisions de l’itinerari formatiu i/o laboral. Es facilitarà un acompanyament en l’entrada de la persona jove al mercat de treball, seguint el pla de treball i respectant l’objectiu laboral marcat en el moment d’entrada al programa. Algunes de les activitats que s’aniran desenvolupant seran, entre d’altres: sessions formatives, tutories individualitzades, tallers de recerca de feina, pràctiques formatives en empreses del territori, visites a empreses per conèixer l’entorn productiu, activitats de caràcter social i cultural, etc.

RESOLUCIÓ EMT/3485/2022, de 7 de novembre, per la qual s’obre la convocatòria, per a l’any 2022, per a la concessió de subvencions destinades al finançament dels Projectes Singulars (SOC – SINGULARS) (ref. BDNS 657702).

INSCRIPCIÓ ONLINE

+ INFORMACIÓ:

La Guaita (carretera de la Sentiu, s/n, Castelldefels, 08860)

Tel. 93 635 25 75 | Whatsapp 610 83 01 28 | maria.moya@castelldefels.org

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X