skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
Conferències Per Empreses I Persones Emprenedores A La Guaita

Conferències per empreses i persones emprenedores a La Guaita

Tornen les conferències per empreses a La Guaita. Organitzades amb la colaboració de la Diputació de Barcelona, el programa de conferències per empreses i persones emprenedores és un dels serveis estables i permanents que l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castelldefels, a través de La Guaita, ofereix a empreses de la ciutat.

El programa de conferències per empreses arrenca el proper 26 de febrer amb la conferència que porta per títol “COM SER UN VENEDOR EFECTIU“.

En aquesta conferència, que es durà a terme a La Guaita en horari de 15:00 a 19:00 hores, l’objectiu és definir les funcions i el paper del venedor al llarg de tot el procés de la venda, mostrant les diferències entre el venedor efectiu i qui no ho és, per acabar clarificant quan acaba el procés de la venda. Podeu tramitar la inscripció aquí.

El programa de Conferències per Empreses de La Guaita

A continuació enumerem el calendari de conferències previst per 2020 i que estàn adreçades a persones emprenedores i empreses de Castelldefels que vulguin ampliar coneixements i experiències.

ELS REQUISITS LEGALS I FISCALS DE LA VENDA ONLINE:

Abans de començar un negoci per internet és important que la persona emprenedora estigui ben informada sobre els requeriments legals i fiscals necessaris per muntar-ho, principalment perquè la seva supervivència no es vegi amenaçada per l’incompliment de la llei i de les obligacions tributàries que regeixen el comerç electrònic.

La conferència tindrà lloc el 18 de març. Inscripción aquí.

VULL VENDRE PER INTERNET, PERÒ PER ON COMENÇO? PAUTES PER COMENÇAR AL MÓN DE L’E-COMMERCE.

El títol és prou descriptiu de la temàtica de la formació de 8 hores que tindrà lloc el 14 d’abril. Inscripción aquí.

EL TEU WEB AMB WORDPRESS. TALLER PRÀCTIC DE CREACIÓ DE WEBS CORPORATIVES.

Més que una conferència, es tracta d’un taller pràctic de 20 hores que té com a objectiu que el participant pugui crear el seu propi lloc Web corporatiu amb el gestor de continguts WordPress, aplicant els aspectes principals del Màrqueting Digital i del SEO (posicionament natural a Google). El curs arrenca el 7 de maig. Inscripcions aquí.

10 COSES QUE ELS AUTÒNOMS HAN DE SABER I NINGÚ ELS HI EXPLICA

L’objectiu d’aquesta conferència és continuar aprofundint en la problemàtica del treball autònom, abordant 10 noves temàtiques que afecten directament a qualsevol persona treballadora autònoma i que són necessàries que coneguin. Se celebrarà el 18 de juny. Inscripcions aquí.

Back To Top
X