skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
plans ocupació castelldefels

Nova convocatòria: Plans d’ocupació per a la contractació de persones en atur

L’Ajuntament posa en marxa un nou procés de selecció de personal per a la contractació de persones aturades prioritàriament de Castelldefels mitjançant plans d’ocupació.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 31 de d’octubre i s’han de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de Castelldefels.

En aquest procés de selecció es preveu crear una borsa de treball per a les noves contractacions que es puguin produir durant tot l’any 2020.

Les contractacions de persones aturades seran durant un període màxim 12 mesos i en funció de les necessitats dels serveis, a través de diversos plans d’ocupació impulsats per La Guaita, el Centre de Promoció Econòmica i Foment a l’Ocupació local.

Els possibles perfils professionals que es preveuen al llarg de l’any:

  • Auxiliars administratius/ves.
  • Auxiliars tècnics adscrits a diferents departaments.
  • Peons i personal de manteniment, neteja i jardineria.
  • Paletes/Oficials.
  • Agent cívics, informadors, enquestadors.
  • Personal de manteniment de platges.
  • Auxiliar de serveis.

Aquestes contractacions tenen un objectiu social orientat a interrompre períodes llargs d’inactivitat laboral de les persones aturades prioritàriament de Castelldefels així com oferir la possibilitat, a les persones que resultin seleccionades, de millorar la seva ocupabilitat incorporant al els seus currículums experiència laboral en diferents àmbits.

Per al finançament d’aquestes contractacions comptem amb la col·laboració d l’Àrea Metropolitana de Barcelona i de la Diputació de Barcelona mitjançant els sues corresponents programes de suport i foment a l’ocupació.

Back To Top
X