skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org

Emprenedors Castelldefels: Sala Enigma & La Guaita

Emprenedors de Castelldefels que han estat usuaris de La Guaita en el procés de constitució del seu projecte. Així podríem començar aquest article que té com a objectiu respondre a una pregunta concreta: què ofereix La Guaita a les persones emprenedores, a les persones que decideixen dur a terme una idea de negoci?

A la nostra web trobaràs la majoria de les respostes, però donem per bo allò de què una imatge val més que mil paraules. És per això que preferim que sigui Eva Aragall, copropietària de la Sala Enigma, qui ens expliqui el procés que tota persona emprenedora ha de recórrer per fer realitat una idea de negoci. La seva idea i quin paper va jugar el servei d’emprenedoria de La Guaita en aquest recorregut.

No obstant això, en aquest cas particular, l’Eva i l’Ana, sòcies en aquest projecte que va començar fa un any i mig, no només van tenir l’acompanyament del servei d’emprenedoria de La Guaita. És a dir, que ja un cop convertides en empresa han continuat beneficiant-se d’altres programes i serveis. En aquest cas, el programa de consolidació d’empreses, accessible a empreses i emprenedors de Castelldefels.

I és que el programa es CONSOLIDA en un assessorament individualitzat, adreçat a empreses que afronten algun procés de reorganització, ampliació del negoci, expansió o, senzillament, volen millorar la seva eficiència. En col·laboració amb SECOT, és un servei gratuït subvencionat per l’ Ajuntament de Castelldefels i la Diputació de Barcelona.

Per tant, si tens una idea de negoci que vols posar en marxa, no dubtis a contactar amb nosaltres. En definitiva, La Guaita ofereix assessorament, orientació i acompanyament durant tot el procés. De la idea a la constitució de l’empresa, passant pel Pla d’Empresa.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X