skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org

Novembre, 2021

15nov(nov 15)09:3019(nov 19)14:30ALFABETITZACIÓ DIGITAL PER A LA RECERCA DE FEINACurs adreçat a persones en edat laboral. 25 hores: De dilluns a divendres, de 9.30 a 14.30h. Preinscripció fins el 9 de novembre de 2021.

Més

Detall de l'activitat

 1. Objectiu del curs:

Capacitar als alumnes en l’ús correcte de les noves tecnologies, fent-ho des de la perspectiva que més els preocupa i els ocupa: La Recerca de Feina.
Dotar de les competències bàsiques necessàries per utilitzar l’ordinador i internet en la recerca eficient de feina.
Dotar d’eines per utilitzar suficientment el sistema operatiu, l’edició de text, i la navegació per Internet, i en especial pels Portals d’Ocupació, així com la utilització del
Correu Electrònic en la recerca de feina.

 

 1. Adreçat a:

Persones en edat laboral i que estiguin en procés de recerca de feina

 

 1. Durada: 25 hores

 

 1. Lloc de realització:

*Possible modificació segons restriccions sanitàries

Antiga Escola Vista Alegre – Centre de Suport a l’Economia de Castelldefels

C/Ramón i Cajal, S/N cantonada C/Cervantes

08860 – Castelldefels

Telèfon: 93 635 25 75

 

 1. Dates previstes:

Inici: dilluns 15 de novembre de 2021

Final: divendres 19 de novembre de 2021

 

Data màxima de preinscripció: dimarts 9 de novembre de 2021

 

 1. Horari i dies de la setmana:

De 9.30 a 14.30 h dilluns a divendres

 

 1. Temari
 • Introducció a les Noves Tecnologies i a la seva importància personal i professional en la societat actual. Ús bàsic de l’ordinador (Teclat, ratolí i fonaments del Sistema Operatiu).
 • El procés de recerca de feina i la importància del currículum. Coneixements bàsics de l’eina Editor de Text: Introducció de text i format bàsic. Desar i recuperar un document.
 • Format avançat d’un document de text. Taules, paràgrafs i imatges. Elaboració d’un (bon) Currículum Vitae amb l’Editor de Text.
 • Iniciació a Internet. Aconseguir un compte de correu electrònic (alta) adequat a la recerca de feina. Enviar, rebre i respondre correus. Reenviar correus electrònics a un o a més destinataris.
  Adjuntar arxius a un correu electrònica. La Carta de Presentació. Com contestar una oferta laboral per correu electrònic.
 • Els portals d’Ocupació: Tipologia i utilitat. Consells d’ús eficient dels Portals d’Ocupació. Alta en un portal d’Ocupació tipus. Definició del perfil del treballador i configuració dels automatismes del portal. Recepció i selecció de les ofertes de treball. Contestar una oferta de treball. Fer el seguiment de les inscripcions realitzades.

 

Hora

15 (Dilluns) 09:30 - 19 (Divendres) 14:30

Lloc

Antiga Escola Vista Alegre

Organitza

La Guaitapromocio.economica@castelldefels.org

Back To Top
X