skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org

Març, 2021

08mar(mar 8)10:0016(mar 16)11:30JORNADES ON: Com aprofitar el turisme gastronòmic per dinamitzar destinacions de costaIII MÒDUL: 8, 9, 15 i 16 de març de 2021, sessions online de 10 a 11:30 hores.

Més

Detall de l'activitat

L’objectiu d’aquest mòdul és desxifrar el mercat turístic post pandèmia per identificar noves oportunitats en el desenvolupament de productes turístics gastronòmics cap a un nou turista que pot ser majoritari en el futur.

  • Analitzar les característiques i necessitats d’aquest client i les grans oportunitats que ofereix a un municipi com Castelldefels.
  • Conèixer com desenvolupar un producte turístic gastronòmic, el seu redisseny i la creació d’aquest. Estratègies per integrar tots els actors que participen en un producte d’aquesta tipologia.
  • Inventaris de recursos, customer journey map, l’storytelling, anàlisi estratègica, objectius i plans d’acció.
  • Com comercialitzar aquest tipus de producte tant en canals online com offline.

A diferència del primer i segon mòdul, aquest tercer mòdul també va destinat a altres administracions i organitzacions vinculades al turisme, així com a tots aquells professionals que participen al canal Horeca.

Aquest mòdul formatiu, impartit per Òscar Carrión i Òskar Garcia, es durà a terme a través de Zoom els propers 8, 9, 15 i 16 de març. Les 3 primeres sessions seran formatives i la darrera estarà dedicada a un cas d’èxit.

Hora

8 (Dilluns) 10:00 - 16 (Dimarts) 11:30

Lloc

ONLINE

Organitza

La Guaitapromocio.economica@castelldefels.org

Back To Top
X