skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org

Inscripcions obertes per a la XII edició del programa de suport a pimes Accelera el Creixement

El programa és una iniciativa promoguda per la Diputació de Barcelona i la patronal PIMEC per donar suport personalitzat a empreses amb potencial de creixement i consolidació. El cost real del programa és de 5.500 €, però està subvencionat i, un cop seleccionada, l’empresa només paga 500 € més IVA.

Des d’avui i fins al pròxim 6 de juny, s’obre el període de preinscripció per a les empreses que vulguin beneficiar-se del programa Accelera el Creixement. Es tracta d’un projecte empresarial de la Diputació de Barcelona i PIMEC que té l’objectiu de fomentar el creixement de les petites i mitjanes empreses a través d’un acompanyament personalitzat.

Enguany arriba a la seva dotzena edició, un temps durant el qual han participat en el programa un total de 547 empreses. Tres anys després del seu assessorament, les pimes han augmentat de mitjana la seva plantilla un 31% i han millorat els beneficis abans d’impostos un 28%.

Qui pot adherir-se al programa?

L’objectiu de l’Accelera el Creixement és donar un suport personalitzat a les empreses participants per tal de redefinir el seu model de negoci i establir un pla estratègic de creixement a mitjà i llarg termini.

Alguns dels elements claus que es treballen durant el programa són la transformació digital, l’estructura financera, la internacionalització, l’organització empresarial o les millores en la comercialització de productes i serveis. L’actuació està valorada en un total de 5.500 euros, però gràcies a la subvenció, l’empresa seleccionada només paga 500 euros més IVA.

Per poder participar en el programa, s’han de complir els següents requisits:

  • Micropetita o mitjana empresa amb 3 treballadors o més.
  • Trajectòria empresarial igual o superior a 5 anys.
  • Matriu o centre de decisió a la província de Barcelona.
  • Disponibilitat per seguir parts del programa de forma telemàtica.
  • Voluntat d’invertir en el propi creixement.

Si vols més detalls sobre el programa Accelera el Creixement, pots assistir a les sessions informatives online dels pròxims dies:

  • 10 de maig – 16 hores
  • 16 de maig – 11 hores
  • 25 de maig – 16 hores
  • 2 de juny – 10 hores

Pots inscriure’t en el següent enllaç: https://info.acceleraelcreixement.com

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X