skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org

Obert el procés de recerca d’empreses de formació i experts docents per a la impartició dels programes formatius 2023-2024

La Guaita, Centre de Suport a l’Economia de Castelldefels, ha iniciat els tràmits per crear una borsa de docents per tal de dur a terme les diferents accions formatives del pròxim curs.

L’Ajuntament de Castelldefels, des de l’àrea de Promoció Econòmica i Foment de l’Ocupació – La Guaita, planifica, imparteix i avalua accions formatives de continguts diversos, adreçats a la ciutadania, per donar compliment a l’objectiu de millorar les condicions socioeconòmiques dels ciutadans i de les empreses situades al nostre terme municipal.

L’objectiu del procés és constituir una borsa de docents per a la impartició de diferents accions formatives vinculades als programes de formació i ocupació, així com als de creació i consolidació empresarial. Està dirigit tant a empreses de formació, amb qualsevol forma jurídica, com a personal docent, sempre que reuneixin els requisits mínims de titulació, experiència professional i competència docent necessaris per a la impartició de l’especialitat.

+ INFO: Procés Obert de Recerca d’Empreses de Formació i Docents 2023-24

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X