skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org

El Programa CONSOLIDA s’adreça a pimes i microempreses que faci menys de 5 anys que s’hagin creat o que, havent-los superat, vulguin millorar la seva competitivitat.

Aquest Programa està considerat pels empresaris que han participat en altres edicions com una de les eines més interessants que la Guaita posa al seu abast. I està disponible durant tot l’any. 

Assessoria Individualitzada

El Programa CONSOLIDA consisteix en la consultoria individualitzada, adreçada a empreses que afrontin algun procés de reorganització, ampliació de negoci, expansió o, simplement, vulguin millorar la seva eficiència.

De la diagnosi a l'acció

La consultoria personalitzada i individualitzada a càrrec dels experts de SECOT inclou una primera fase de diagnosi per després elaborar recomanacions i accions per a assolir-les, comptant amb els serveis dels consultors.

I és un servei gratuït!

Un dels serveis més i millor valorats de La Guaita que, a més, està totalment subvencionat per l’Ajuntament de Castelldefels i la Diputació de Barcelona. Comptar amb experts analitzant el vostre projecte empresarial per a planificar el futur, no té preu…

MÉS INFORMACIÓ

LA GUAITA. Centre de Suport a l’Economia de Castelldefels

Carretera de la Sentiu, 1 08860 Castelldefels

936 352 575

promocio.economica@castelldefels.org

PARTICIPEN
Back To Top
X