skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
ProMatch, Networking De Proximitat Per Empreses, Comerços I Pimes

ProMatch, networking de proximitat per empreses, comerços i pimes

El 30 d’octubre, nova jornada de networking Promatch, un espai de trobada i creixement empresarial on diferents empreses de la ciutat tindran l’oportunitat de presentar el seu negoci davant de potencials clients.

Promatch és un innovador procés perquè les empreses es coneguin, comprin i venguin els seus productes i serveis en el seu entorn més pròxim i que ja va resultar un èxit en anteriors edicions a La Guaita.

L’element diferenciador del Promatch networking és que cada empresa ha d’exposar quines poden ser les seves necessitats de compra i venda en aquests moments i poder establir relacions comercials amb qui està interessat.

Inscripció prèvia al Promatch networking

És necessari realitzar la inscripció abans del 23 d’octubre omplint tots els camps requerits del formulari. El dia de l’acte, les empreses inscrites disposaran de 5 minuts per presentar-se davant de la resta d’assistents en base a cinc preguntes bàsiques:

  1. QUI SÓN
  2. QUÈ FAN
  3. QUÈ COMPREN
  4. QUÈ VENEN

Descarrega la plantilla per a la presentació de la vostra empresa.

La jornada de networking està limitada a una vintena d’empreses i comerços de la ciutat, té un caràcter multisectorial i està organitzada i dinamitzada per personal especialitzat.

El ProMatch es realitzarà durant el matí (9.30 – 14h) i l’experiència d’edicions anteriors garanteix que l’assistència és una bona inversió per establir noves relacions comercials i entrar al teixit productiu de la ciutat.

Si teniu qualsevol dubte no dubteu a contactar amb nosaltres.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X