skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
Reempresa Castelldefels: Nou Traspàs De Negoci

Reempresa Castelldefels: nou traspàs de negoci

Aquesta setmana s’ha signat a La Guaita un nou traspàs de negoci a través del programa Reempresa Castelldefels. En aquest cas es tracta del centre de Fisioteràpia Femat Fisio que a partir d’ara serà Centre Izar especialitzat en massatges i diferents activitats.

En la imatge que acompanya aquest article podeu veure el moment de la signatura de la cessió, que es va dur a terme a La Guaita, amb la presència d’ambdues parts (cedent i reemprenedor), amb els tècnics municipals i la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castelldefels, Eva López.

Què és Reempresa Castelldefels?

Reempresa és un mercat de transmissió d’empreses amb l‘objectiu d’evitar el tancament de negocis viables per motius no econòmics.

En aquest sentit, el programa Reempresa manté l’empresa en funcionament salvaguardant els llocs de treball, les instal·lacions, els clients i proveïdors, i donant valor a tota la història, especialment l’esforç desenvolupat en la creació i creixement de l’empresa.

En 2019, el premi Reempresa, promogut per La Diputació de Barcelona i CECOT, va recaure a La Guaita, el Centre de desenvolupament de l’Economia de l’Ajuntament de Castelldefels en la categoria de majors casos d’èxit acreditats

Un reconeixement explícit al treball realitzat a partir d’un nou model d’emprenedoria que fomenta la continuïtat d’empreses que són viables econòmicament i busquen un relleu en la propietat i direcció.

Com us ajudem des de La Guaita?

Cal primer de tot distingir entre les dos figures habituals: la part cedent i la part reemprenedora.

Si tens un comerç, negoci o empresa que per jubilació, canvi de domicili o qualsevol altre motiu personal, deixaràs o vols deixar de gestionar, el tècnic de La Guaita us ajuda en:

  • Assessorament en la valoració del patrimoni empresarial i elaboració de l’oferta de cessió del negoci.
  • La realització del Pla de cessió que comporta un estudi de l’empresa i els preparatius per a la venda.
  • La recerca de compradors potencials.
  • La negociació amb l’entorn afectat.
  • L’assessorament en la redacció de la documentació oficial en el procés de transmissió.

Pel que fa a la part emprenedora, si sempre has tingut l’objectiu de desenvolupar un projecte empresarial o si creus que donar continuïtat a un negoci pot ser l’alternativa a trobar una feina, el nostres tècnis us ajudaran en:

  • La recerca d’empreses que s’adeqüin al tipus de negoci que cerques.
  • L’estudi de la proposta de cessió i l’assessorament en la recerca de finançament.
  • L’elaboració del Pla de Reempresa i la definició del projecte.
  • La transferència del coneixement del cedent del negoci cap al reemprenedor i suport durant els primers passos un cop finalitzada la transmissió del negoci.

Si tens curiositat o vols informació més específica, no dubtis a contactar amb La Guaita

Back To Top
X