skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org

El repte de la reactivació econòmica de Castelldefels és cosa de tots… Us hi sumeu?

Us convidem a participar en una experiència d’innovació col·laborativa per trobar solucions adients a les necessitats de reactivació de la ciutat de Castelldefels. Si sou empresaris, restauradors, comerciants, persones emprenedores, estudiants o senzillament veins o veïnes de Castelldefels, teniu molt, però molt a dir. 

Què farem?

 

 

Volem fer grups multidisciplinars de persones que siguin capaces, de forma conjunta, de generar idees de negoci que donin una resposta als reptes als que ha de fer front la ciutat de Castelldefels per convertir-se en un referent empresarial aprofitant les oportunitats que ofereixen les destinacions turístiques gastronòmiques.

La teva participació quedarà concentrada en dues jornades telemàtiques:

  • Una formativa: Serà el 28 d’abril, de 10 a 11 hores, que et serà d’utilitat a nivell personal, on s’establiran les bases metodològiques necessàries per treballar d’una forma pautada i organitzada la generació d’idees que s’ha de produir en la segona sessió.
  • Una de treball, que serà el 4 de maig a les 16 hores, una mica més intensa, dinamitzada per un grup de mentors especialitzats, que té per objectiu la co-creació de solucions en format d’idees de negoci d’alt impacte que donin resposta als reptes plantejats. 

Aquelles idees que sorgeixin d’aquest procés de participació seran valorades per un jurat especialitzat i, les finalment seleccionades, seran acompanyades per l’equip de tècnics municipals de creació d’empreses per tal de convertir-les en projectes empresarials viables i reals.

Qui pot participar?

Qualsevol persona a partir dels 16 anys, independentment de seu lloc de residència, formació i trajectòria vital, que estigui especialment interessada en la identificació d’oportunitats de negoci que responguin, d’una forma àmplia i amb impacte, a necessitats i reptes de la ciutat de Castelldefels així com predisposada a fer-ho de forma grupal i guiada a partir de la metodologia Purpose Launchpad.

Fem una crida especial a:

Sector HORECA i Turisme

El sector de la restauració i la hostaleria és estratègic per Castelldefels, volem cercar solucions innovadores en els àmbits de la gastronomia, la mobilitat i l’oferta turística.

Comunitat Educativa

Perquè busquem idees noves, joves, innovadores. La participació del jovent, les vostres idees, experiències i inspiració seran claus per la reactivació econòmica de la vostra ciutat.

Ciutadania

Perquè si sou de Castelldefels i teniu una idea per a la reactivació econòmica volem escoltar-la. Perquè creiem que pot contribuir a impulsar iniciatives innovadores que millorin la nostra ciutat.

Comunitat Emprenedora

Necessitem les habilitats i coneixement dels HUBS d’innovació de la ciutat per a contribuir a un propòsit amb impacte en la reactivació econòmica de Castelldefels.

Aquest projecte s’emmarca en l’Acord de Ciutat per Castelldefels

En el marc de l’Acord de ciutat per Castelldefels s’impulsa des de La Guaita aquesta experiència dinnovació col·laborativa per tal de cercar solucions a diferents problemes que s’han identificat i que afecten al municipi.

L’objectiu principal és la reactivació social i econòmica de Castelldefels en tots els sentits i és per això que havent-se detectat problemàtiques existents en diferents àmbits s’activen processos com aquest que pretenen aportar idees de negoci com a respostes innovadores en sectors estratègics de la ciutat.

Back To Top
X