skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org

Què és i per què us interessa?

 

 

Si teniu un comerç, una pime o sou persones treballadores autònomes de Castelldefels, en l’actual context socio-econòmic marcat per la Covid-19, no us agradaria comptar amb l’assessorament professional i gratuït de part d’un equip d’experts en gestió d’empreses?  

Un equip tècnic especialitzat us acompanyarà de manera individualitzada per elaborar una diagnosi de la vostra situació, definir un full de ruta per orientar la vostra activitat i un nou pla d’acció empresarial en àrees clau com vendes, model organitzatiu i finançament.

El Servei d’Assessorament per a la reactivació econòmica és una actuació recollida en l’Acord de Ciutat per Castelldefels.

En què us assessorarem?

 

 

Vendes

Treballarem la detecció de nous segments de mercat i canals de distribució alternatiu. Deixeu-vos acompanyar pels experts del Servei d’Assessorament de La Guaita.

Model Organitzatiu

Una vissió professional, de qualitat i experiència contrastada per tractar aspectes com la promoció i retenció de talent, el treball remot o l’adaptació de l’estructura organitzativa. 

Finançament

Cal afegir quelcom? El finançament és clau i aprendre i obtenir informació sobre els instruments de finançament empresarials més adients de present i futur.

Com funcionarà?

 

 

El Servei d’Assessorament per a la reactivació econòmica està adreçat a petites empreses, persones treballadores autònomes i, prioritàriament, comerços que necessitin d’una vissió experta i externa per a encarar el futur. 

Un assessorament totalment personalitzat. Perquè a partir d’una primera reunió d’identificació de necessitats, es duran a terme tantes reunions, presencials o virtuals, com siguin necessàries per pactar un pla d’acció focalitzat especialment amb vendes, model organitzatiu i de negoci, i finançaments. 

Hi ha cap requisit d'accés al servei?

Podran accedir al programa d’assessorament individualitzat del Servei de digitalització de La Guaita totes les persones treballadores autònomes, comerços, pimes de Castelldefels.

Amb qui comptaré?

El Servei d’Assessorament és gratuït, serà ofert i coordinat per l’equip tècnic de La Guaita i amb un únic objectiu: identificar vies de reactivació.

*Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local

Back To Top
X