skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org

Què és i per què us interessa?

 

 

Si teniu un comerç, una petita empresa o sou una persona treballadora autònoma de Castelldefels i voleu o necessiteu impulsar la vostra activitat cap a la digitalització, el Servei de digitalització de La Guaita us interessa.

Un equip tècnic especialitzat us acompanyarà de manera individualitzada per definir la vostra estratègia de digitalització i la posis en marxa. De principi a final.

El Servei de digitalització és una actuació per a la reactivació econòmica de Castelldefels recollida en l’Acord de Ciutat per Castelldefels.

En què us assessorarem?

 

 

Presència de la vostra empresa a Internet

Encara no teniu web? Si la teniu però des de fa temps i no us ofereix rendiment comercial? La presència del vostre comerç o empresa a Internet és molt més. Deixeu-vos acompanyar pels experts del Servei de digitalització de La Guaita.

Comunicació y Màrqueting online

Planificació i coneixement d’eines ideals per al vostre comerç o empresa. Per crear campanyes de màrqueting en línia, per millorar el posicionament en cercadors, per mesurar i treure profit de l’analítica web i les xarxes socials.

Eines de Gestió digitals

La utilització de canals de venda online, l’ús d’eines que afavoreixin el treball col·laboratiu, el teletreball. El coneixement i implantació de processos de gestió digitalitzats (CRM i ERP) són claus en clau de present i de futur.

Com ho farem?

 

 

Mitjançant reunions presencials o virtuals, el procés d’acompanyament de l’assessoria personalitzada s’estructurarà en 3 fases amb tantes sessions de treball com siguin necessàries per pactar un pla d’acció.

FASE 1: Diagnosi

Objectiu: Realitzar una diagnosi inicial que determini el nivell de digitalització del vostre negoci i identificar les àrees de millora.

FASE 2: El Pla

Objectiu: A partir de la diagnosi, fer un pla de digitalització amb objectius concrets i mesurables en cada àrea de millora.

FASE 3: Acció

Objectiu: Acompanyament en l’implementació del pla de digitalització i seguiment de la consecució d’objectius.

Puc accedir al Servei de digitalització?Podran accedir al programa d’assessorament individualitzat del Servei de digitalització de La Guaita totes les persones treballadores autònomes, comerços, pimes de menys de 10 treballadors i menys d’1 milió d’euros de facturació de Castelldefels.

El servei és completament gratuït, ofert per professionals qualificats i coordinat pels tècnics de La Guaita i amb el suport de la Diputació de Barcelona: 

Back To Top
X