skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org

Què és i per què us interessa?

 

 

Si teniu un comerç, una petita empresa o sou una persona treballadora autònoma de Castelldefels i voleu o necessiteu impulsar la vostra activitat cap a la digitalització, el Servei de digitalització de La Guaita us interessa.

Un equip tècnic especialitzat us acompanyarà de manera individualitzada per definir la vostra estratègia de digitalització i perquè la posis en marxa. De principi a final.

El Servei de digitalització és una actuació per a la reactivació econòmica de Castelldefels recollida en l’Acord de Ciutat per Castelldefels.

Què diu qui ja ha provat el Servei de Digitalització?

En què us assessorarem?

 

 

Eines de Gestió digitals

La utilització de canals de venda online, l’ús d’eines que afavoreixin el treball col·laboratiu, el teletreball. El coneixement i la implantació de processos de gestió digitalitzats (CRM i ERP) són claus en el present i el futur.

Presència de la vostra empresa a Internet

Encara no teniu web? La teniu, però des de fa temps, i no us ofereix rendiment comercial? La presència del vostre comerç o empresa a Internet és molt més. Deixeu-vos acompanyar pels experts del Servei de digitalització de La Guaita.

Venda Online

Vols començar a vendre en línia? Tens ja un sistema, però no funciona com t’agradaria? T’assessorem tant en la millora dels teus sistemes, com en la preparació i execució de tot el que necessites per vendre els teus productes i/o serveis des d’internet.

Comunicació y Màrqueting online

Planificació i coneixement d’eines ideals per al vostre comerç o empresa. Per crear campanyes de màrqueting en línia, per millorar el posicionament en cercadors, per mesurar i treure profit de l’analítica web i les xarxes socials.

Com ho farem?

 

 

Mitjançant reunions presencials o virtuals, el procés d’acompanyament de l’assessoria personalitzada s’estructurarà en 3 fases amb tantes sessions de treball com siguin necessàries per pactar un pla d’acció.

FASE 1: Formació

Objectiu: Dotar els usuaris dels coneixements necessaris per poder desenvolupar-se en entorns digitals durant la gestió del seu negoci. Per a això es realitzaran 5 sessions formatives els dies 16, 23 i 30 de gener, 6 i 13 de febrer, sempre en horari de 9 a 13 hores mitjançant vídeo-conferència.

FASE 2: Diagnosi

Objectiu: Realitzar una diagnosi inicial que determini el nivell de digitalització del teu negoci i identificar les àrees de millora. Per a això es faran sessions de 2 hores amb cadascun dels usuaris de manera presencial en la qual es realitzarà un pla de digitalització amb objectius concrets i mesurables en cada àrea de millora. Aquestes sessions es faran entre el 14 de febrer i el 6 de març.

FASE 3: Assossorament individual

Objectiu: Acompanyament en la implementació del pla de digitalització i seguiment de la consecució d’objectius. Un cop realitzada la sessió individual de diagnòstic, es realitzaran 8 sessions individuals de més d’una hora cadascuna mitjançant videoconferències fins a finals de maig.

Puc accedir al Servei de digitalització?

 

Podran accedir al programa d’assessorament individualitzat del Servei de digitalització de La Guaita totes les persones treballadores autònomes, comerços i pimes de menys de 10 treballadors i menys d’1 milió d’euros de facturació amb seu fiscal a Castelldefels.

El servei és completament gratuït, ofert per professionals qualificats i coordinat pels tècnics de La Guaita i amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’AMB.

*Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local

Back To Top
X