skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org

Arriba el setembre un nou Cicle de Càpsules d’Emprenedoria a La Guaita

A partir del dia 15 i fins a mitjans d’octubre, es duran a terme vuit accions formatives de diverses temàtiques en el marc de l’aprenentatge i l’assessorament per a persones que volen emprendre el seu propi projecte empresarial.

Es tracta del tercer cicle de formacions a l’emprenedoria que s’impartirà des de La Guaita aquest any 2023. L’objectiu és proporcionar eines i coneixements a persones emprenedores i treballadores autònomes per facilitar el seu dia a dia i poder desenvolupar correctament la seva idea de negoci.

La càpsula que donarà el tret de sortida serà “L’Emprenedoria, com a opció” i tindrà lloc el divendres 15 de setembre, de 10:00 a 14:00 hores. Vindrà a ser una mena de posada en escena de tot el que s’ha de tenir en compte a l’hora de fer realitat el vostre projecte empresarial.

Dates, horaris i inscripcions

Aquest és el llistat complet de les càpsules formatives del pròxim cicle:

  • L’Emprenedoria, com a opció
  • La idea de negoci i el Model Canvas
  • Estudi de mercat i Pla comercial
  • Tècniques de venda
  • Màrqueting Digital I
  • Màrqueting Digital II
  • Pla Econòmic i financer (taller)
  • Fiscalitat pràctica amb Contasimple

El curs de Fiscalitat pràctica es realitzarà en format online els dilluns, dimecres i divendres del 2 al 13 d’octubre, de 10:00 a 13:00 hores. La resta de formacions es desenvoluparan en format presencial, tots els dilluns, dimecres i divendres del 15 al 29 de setembre, en horari de 10:00 a 14:00 hores.

En el següent enllaç trobareu el calendari detallat de les formacions i els seus corresponents links d’inscripció: calendari de Formacions a l’Emprenedoria.

Per inscriure-us a les accions formatives, podeu fer-ho mitjançant aquest enllaç: https://www.castelldefels.org/ca/formacio_emprenedoria.asp. També podeu adreçar-vos a La Guaita per apuntar-vos presencialment.

Si teniu algun problema per identificar-vos, podeu trucar al 93 635 25 75 o escriure a promocio.economica@castelldefels.org per demanar assistència.

Us hi esperem a totes les càpsules!

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X