skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org

Oberta la convocatòria 2023 de subvencions a l’autoocupació per la creació d’empreses a Castelldefels

L’Ajuntament de Castelldefels, a través de l’Àrea de Promoció econòmica i Foment de l’Ocupació, La Guaita, ha activat una nova convocatòria de subvenció per al foment de l’autoocupació.

L’objectiu és fomentar la creació d’iniciatives econòmiques i donar suport a l’activitat dels autònoms, comerços i empreses creades a Castelldefels, que contribueixin a la dinamització econòmica i comercial del territori. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 31 d’octubre de 2023.

El tràmit està disponible mitjançant l’enllaç: Convocatòria de les Subvencions destinades a fomentar la creació d’empreses a Castelldefels

Els imports de les subvencions varien en funció de cada beneficiari:

  • Import base de 1.000 Euros per persona física (empresari individual o societari).
  • Increment de 100 Euros, en cas de dones emprenedores.
  • Increment de 100 Euros, en cas de persones amb diversitat funcional.
  • Increment de 500 Euros, en cas que l’activitat es desenvolupi en un local comercial en règim de lloguer, amb la corresponent llicència d’activitats.

Les societats que paguin les quotes dels seus autònoms també poden demanar els esmentats imports, però amb un límit de 4.000 € per societat beneficiària.

Les empreses beneficiàries han d’haver-se creat en el termini comprés entre l’1 de novembre de 2022 i el 31 d’octubre de 2023, amb domicili fiscal o centre de treball a Castelldefels.

També és condició indispensable que les persones beneficiàries no hagin estat donats d’alta d’autònoms (o mutualistes) en els darrers 6 mesos abans de l’actual alta.

Per plantejar qualsevol dubte, podeu adreçar-vos als serveis de La Guaita, trucant al 93 635 25 75 o escrivint a promocio.economica@castelldefels.org. Tanmateix, s’adjunten unes instruccions que poden ser aclaridores per tal de fer un correcte procés de tramitació de les sol·licituds:

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X