skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
Formació per a persones emprenedores La Guaita

Al setembre, tornen les càpsules de formació per a persones emprenedores

Estàs pensant en emprendre un projecte empresarial? Doncs abans de res, et recomanem les càspules formatives per a persones emprenedores de l’Escola d’emprenedoria de La Guaita.

Es faran tres cicles durant tot el 2022, amb les dates següents i us podeu inscriure fent clic directament sobre les càpsules que més us interessin:

  • Primer Cicle – Del 10 de març al 8 d’abril.
  • Segon Cicle – Del 3 al 30 de juny.
  • Tercer Cicle – Del 16 de setembre al 14 d’octubre.

Sense esdeveniments aquest dia

D’altra banda, també hem programat una nova edició del Curs Pràctic de Fiscalitat per Autònoms, amb Contasimple, que començarà el 3 d’octubre, i tindrà un format híbrid. Es podrà assistir presencialment o virtualment mitjançant una plataforma online.

Donat el gran interès que suscita aquest curs, s’ha mantingut el format semipresencial amb la voluntat de poder acollir al màxim nombre d’alumnes i evitar que les restriccions per Covid puguin deixar fora cap alumne. No obstant això, la primera i la darrera sessió, seràn presencials.

Per què visitar La Guaita si tens una idea de negoci?

El servei del Punt d’Assessorament a l’Emprenedoria (PAE) de La Guaita, mitjançant el qual es faciliten els tràmits d’alta d’empreses (autònoms o societats limitades, principalment), farà enguany 9 anys des que el servei es va començar a prestar al 2013 i és un dels serveis més àgils, pràctics i millor valorats pels usuaris de La Guaita amb una mitjana global de 9,64 des que es va començar a donar el servei, i un 9,95 al 2021.

De fet, durant 2021, 161 noves activitats empresarials han estat donades d’alta al Punt d’Atenció a l’Emprenedoria, i s’han aconseguit 283.000€ en ajuts a l’emprenedoria a través de programes com el de Garantia Juvenil.

Necessites més raons per venir a La Guaita?

Doncs l’objectiu de La Guaita és impulsar ajuts a l’emprenedoria amb totes les mesures possibles per donar l’empenta necessària als nous projectes que es presenten al municipi, tant en el seu inici, com en la seva acceleració i/o consolidació empresarial.

Si teniu cap problema per identificar-vos en el moment de formalitzar la inscripció, podeu trucar al 93 635 25 75 o escriure a promocio.economica@castelldefels.org, per demanar assistència.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X