skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org

La Casa d’Oficis participa en les VIII Jornades d’Orientació Educativa de Castelldefels

Els i les alumnes del mòdul de Capacitació digital i creació 3D van donar cobertura mediàtica a les sessions informatives amb un recull fotogràfic i en vídeo de la presentació del programa.

El passat dijous 2 de març, el projecte de Casa d’Oficis va afegir-se a les taules rodones de les VIII Jornades d’Orientació Educativa, com a una sortida més de formació (i treball) postobligatòria pels joves de Castelldefels. Al llarg del matí, els i les estudiants dels diferents instituts del municipi van poder escoltar de la mà de la directora del projecte, Tatiana Remolà, en què consisteix aquest, quins mòduls formatius hi ha disponibles i quines sortides laborals els hi pot oferir.

Els i les alumnes actuals del mòdul de Capacitació digital i creació 3D van donar cobertura a aquestes sessions informatives, que van tenir lloc a l’espai Margarida Xirgu. Així, van realitzar un recull fotogràfic dels testimonis d’antics exalumnes del projecte i un videoresum de la presentació del programa, que estarà disponible pròximament a la nova web de la Casa d’Oficis.

Els i les joves de la Casa d’Oficis X s’apropen a la recta final de la primera fase del projecte

A dos mesos de l’inici de la fase de contractació, els i les participants dels tres mòduls de la Casa d’Oficis estan aprofitant les oportunitats formatives teòrico-pràctiques que els hi proporciona el programa per poder iniciar la següent fase amb la preparació adient.

Els i les alumnes d’Atenció a les persones van finalitzar el passat mes de febrer la formació com a monitors/es de lleure impartida per Fundesplai amb l’inici de pràctiques en centres d’activitats de lleure. Amb aquesta formació, les i els candidates/ts han pogut posar en pràctica les seves competències i aptituds per poder desenvolupar un bon casal d’estiu el pròxim mes de juliol.

Pel que fa als alumnes del mòdul de manteniment, al llarg d’aquests darrers mesos han combinat la formació teòrica amb la pràctica, formant-se en electricitat de manteniment, prevenció de riscos laborals, pintura i altres àmbits dels oficis de la construcció. Tot combinat alhora amb sessions pràctiques d’obra de paleta, pladur i fusta, entre d’altres, a l’aula taller.

Finalment, els i les alumnes del mòdul de Capacitació digital i creació 3D estan assistint a una formació en 3D i disseny de vinils impartida per CIM-UPC. A més, gràcies a la formació en edició de vídeo que van realitzar el passat mes de febrer, van poder donar cobertura mediàtica a les VIII Jornades d’Orientació Educativa de Castelldefels, gravant les intervencions on participava el projecte de Casa d’Oficis i fent un recull fotogràfic de l’exposició de les professions tradicionals recollides a la plaça Neus Català.  

+ INFORMACIÓ:

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X