skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org

La Casa d’Oficis forma part de les primeres formacions del programa ‘Ocell de Foc’

Els i les alumnes de la Casa d’Oficis de Vista Alegre van poder participar en una sèrie de tallers i activitats conjuntes que tenen l’objectiu de visibilitzar i lluitar contra la problemàtica de la salut mental en les persones joves.

La setmana passada el programa ‘Ocell de Foc‘, que té per objectiu atendre a joves amb malestar psicològic i problemàtiques de salut mental, va iniciar un conjunt de tallers amb els i les alumnes treballadors/res de la Casa d’Oficis per prevenir, visibilitzar i combatre l’estigma de la salut mental de les persones joves del territori.

En les tres sessions realitzades, els i les alumnes van poder identificar i treballar situacions de risc, conèixer l’impacte i el funcionament de l’acompanyament a les persones joves per aconseguir una plena inclusió social, específicament en l’entorn laboral i educatiu.

En aquestes sessions, les tècniques referents del programa ‘Ocell de Foc’ van poder crear de forma conjunta amb els i les alumnes treballadors/res de la Casa d’Oficis un espai per a la reflexió crítica de la realitat social actual. Van poder desenvolupar l’empoderament col·lectiu per prendre decisions sobre ells i elles mateixos/es i la comunitat, per lluitar contra l’estigma de la salut mental i per tenir més eines per mirar de canviar les realitats personals i del territori.

Continuarem treballant conjuntament per facilitar recursos als joves perquè puguin adquirir una altra mirada i cura per la seva salut mental i emocional, que els faciliti emprendre noves accions formatives i laborals.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X