skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
Castelldefels: On Innovem I Treballem Amb Compromís!

Castelldefels: On Innovem i Treballem amb compromís!

El programa Castelldefels: On innovem i treballem amb compromís! permetrà la inserció sociolaboral de persones amb dificultats especials. El consistori continua apostant per la innovació a través de dues línies de treball vinculades a l’Ocupació i al Teixit Productiu del municipi. 

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals i té per objecte millorar les condicions socioeconòmiques de la ciutadania proposant projectes específics per a cada col·lectiu i a través de la incorporació de la innovació en les empreses dels sectors productius estratègics generadors d’ocupació, amb el compromís de la responsabilitat social i des de la vessant de proximitat.

Castelldefels, Treballem amb compromís: Programa d’innovació en l’Ocupació

  1. Sensibilitzar el teixit empresarial sobre la necessitat de facilitar la inserció laboral de la població a través de la prospecció i orientació en matèria de Responsabilitat Social Corporativa.
  2. Creació d’una “Xarxa d’Empreses Compromeses amb l’Experiència” per poder treballar conjuntament en el disseny d’accions per potenciar la contractació de persones.
  3. Acompanyament a persones i orientació als processos de selecció per tal de definir el seu diagnòstic ocupacional i seguir un itinerari personalitzat.
  4. Presentació de la xarxa d’empreses col·laboradores al finalitzar el projecte en el marc d’un acte públic.

Programa d’Innovació en el Teixit Productiu: Castelldefels: On Innovem!

  1. Organització de les Jornades ON i de la Fira ON per tal de possibilitar la creació de sinèrgies entre empreses i centres de recerca.
  2. Impuls de l’espai ON TV, un espai que ha de permetre donar visibilitat a les empreses que hagin incorporat algun tipus d’innovació en la seva gestió i/o productes, i també a aquelles persones referents en aquesta temàtica que puguin ser d’interès pel teixit productiu del municipi.
  3. Creació del ON Innovem Business Club, un grup d’empreses innovadores tractores del municipi i del territori de diferents sectors per generar sinèrgies que es consolidin en projectes innovadors.
  4. Realització de trobades de networking entre les empreses participants, per tal de promoure la xarxa d’agents d’innovació i proximitat a Castelldefels.

Aquests programes d’inserció sociolaboral s’afegeixen al catàleg de programes de formació i ocupació que s’ofereixen des de La Guaita.

Back To Top
X