skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org

Contractació subvencionada i formació a mida amb 30 Plus

Necessiteu contractar personal? Us interessa una subvenció per a contractar? Perquè si estàs necessitant ampliar personal per donar resposta a les teves necessitats com empresa o negoci, el programa 30 Plus us interessa.

La contractació subvencionada i la formació a mida són dos eixos del programa 30 Plus, l’objectiu és “afavorir la inserció laboral de persones majors de 30 anys que actualment estan en situació d’atur proporcionant-los recursos, formació i competències per ocupar un determinat lloc de treball

Per tant, és fonamental per a nosaltres conèixer què necessita la vostra empresa, quins perfils professionals són del vostre interès perquè des de La Guaita puguem afinar la cerca i preseleccionar candidatures que s’ajustin a la vostra demanda.

Contractació subvencionada fins a 9 mesos:

Per a la convocatòria del 2019, la subvenció a la contractació és de 1.050€ per jornada completa amb un mínim de 6 mesos i fins a un màxim de 9.

En cas que la necessitat de contractació, del lloc de treball no sigui total, la subvenció serà proporcional en modalitats de contractació a temps parcial.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servei Públic d’Ocupació Estatal – Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social en el marc del Programa 30 Plus”, regulat per l’Ordre TSF / 132/2018, de 30 de juliol”.

Formació a mida:

Només coneixent de primera mà què necessites podrem activar els procediments de selecció més adients al lloc de treball que estàs necessitant cobrir, organitzant la formació a mida i amb el benefici afegit en forma de contractació subvencionada.

En qualsevol cas, per a nosaltres el més important és poder conèixer quines són les teves necessitats com a empresa, persona autònoma, societat civil privada, entitat o institució sense ànim de lucre.

La formació, obligatòria d’acord amb el que estableix en el programa, pot realitzar-se abans de la contractació o durant la mateixa. En cap cas la suma de la jornada de treball i de formació pot superar la jornada establerta en el contracte.

Si necessites més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres. Pots fer-ho a través del correu electrònic, per telèfon (936 352 575) o responent al formulari que trobaràs en el següent enllaç.

Back To Top
X