skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
Premi Reempresa Per A La Guaita

Premi Reempresa per a La Guaita

El premi Reempresa en la categoria de majors casos d’èxit acreditats en 2018 va recaure a La Guaita, el Centre de desenvolupament de l’Economia del Ajuntament de Castelldefels.

Els premis Reempresa, promoguts per La Diputació de Barcelona i CECOT, reconeixen així el treball realitzat a partir d’un nou model d’emprenedoria que fomenta la continuïtat d’empreses que són viables econòmicament i busquen un relleu en la propietat i direcció.

Reempresa és un mercat de transmissió d’empreses amb l‘objectiu d’evitar el tancament de negocis viables per motius no econòmics.

Què significa el Premi Reempresa?

El programa Reempresa manté l’empresa en funcionament salvaguardant els llocs de treball, les instal·lacions, els clients i proveïdors, i donant valor a tota la història, especialment l’esforç desenvolupat en la creació i creixement de l’empresa.

El premi Reempresa acredita el treball realitzat en 2018 i reforça el treball que des de La Guaita realitza l’Ajuntament de Castelldefels a la promoció econòmica i els serveis que s’ofereixen a empreses, emprenedors i persones que o bé busquen feina o formació per millorar les seves competències.

A qui es dirigeix el programa Reempresa?

En primer lloc, a qualsevol comerç, negoci o empresa que per jubilació, canvi de domicili o qualsevol altre motiu personal, hagi de deixar de gestionar el negoci que un dia va emprendre.

En segon lloc, però no per això menys important, també és interessant per als que sempre han tingut entre els seus objectius desenvolupar un projecte empresarial, podent donar continuïtat a un negoci com a alternativa a trobar una feina, estalviant temps i esforç.

Des de La Guaita assessorem tant a les persones que vulguin cedir el negoci com aquelles que vulguin emprendre un negoci ja en funcionament.

El servei ofert des de La Guaita és completament gratuït. L’únic requisit, l’únic esforç que es requereix és contactar amb l’equip que des de La Guaita gestiona el programa Reempresa.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X