skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org

S’obre la primera convocatòria d’ajudes a pimes i autònoms del programa Kit Digital

Es tracta d’una iniciativa del Govern d’Espanya amb l’objectiu de subvencionar la implantació de solucions digitalitzadores per tal que petites empreses i treballadors autònoms puguin assolir la transformació digital del seu negoci. El termini per a presentar les sol·licituds comença el 15 de març i estarà obert durant sis mesos o fins a la fi dels fons destinats.

En el marc de l’Agenda Espanya Digital 2025 i el Pla de Digitalització de PIMEs 2021-2025, finançat per la UE a través dels fons Next Generation, l’organisme públic Red.es posa en marxa la primera convocatòria d’ajudes del Programa Kit Digital. Aquesta primera línia de concessions va destinada a empreses d’entre 10 i 49 treballadors, amb la previsió que al llarg dels pròxims mesos s’obrin noves convocatòries per a empreses de 9 o menys treballadors.

Import de les ajudes per categories

L’import màxim d’aquestes primeres ajudes serà de 12.000 € per beneficiari. Un ‘bonus digital‘ amb el qual les empreses que el sol·licitin podran accedir a un catàleg de solucions de digitalització que es divideix en 10 àrees o categories clau. Cadascuna d’aquestes àrees té un import màxim de subvenció i una duració de prestació del servei que s’ha de mantenir:

  1. Lloc web i presència a Internet – 2.000 € – 12 mesos
  2. Comerç electrònic – 2.000 € – 12 mesos
  3. Gestió de Xarxes Socials – 2.500 € – 12 mesos
  4. Gestió de Clients – 4.000 € – 12 mesos
  5. Business Intelligence i Analítica – 4.000 € – 12 mesos
  6. Gestió de Processos – 6.000 € – 12 mesos
  7. Factura Electrònica – 1.000 € – 12 mesos
  8. Servei i eines d’Oficina Virtual – 250 € per usuari – 12 mesos
  9. Comunicacions segures – 125 € per usuari – 12 mesos
  10. Ciberseguretat – 125 € per dispositiu – 12 mesos

Com sol·licitar l’ajuda del programa Kit Digital

Un cop concedida l’ajuda, hauràs d’accedir al Catàleg d’Agents Digitalitzadors i seleccionar l’agent amb qui vols desenvolupar les solucions digitals escollides. A continuació, t’hauràs de posar en contacte amb l’agent i subscriure l’acord de prestació de solucions de digitalització.

Vols ser Agent Digitalitzador?

Si vols convertir-te en un agent digitalitzador i prestar el servei de solucions digitals del programa Kit Digital a les empreses i autònoms que ho sol·licitin, pots adherir-te a través de la web Acelera pyme. Dijous 10 de març es publicarà el Catàleg de Digitalitzadors amb els primers agents adherits i s’anirà actualitzant durant la vigència del programa, període que continuarà obert a l’adhesió de més agents interessats a registrar-se.

La funció dels agents digitalitzadors és ajudar a les petites empreses i als autònoms en el procés de sol·licitud de les concessions. S’encarregaran de la presentació de tota la documentació i rebran el pagament del bonus digital, un cop s’hagi prestat el servei i s’hagi aprovat la seva justificació.

+ INFORMACIÓ:

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X