skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
Segona Edició Servei de Digitalització Castelldefels

Arrenca la 2a Edició del Servei de Digitalització de Comerços i Pimes de Castelldefels

Un total de 30 pimes i comerços de Castelldefels inicien un procés de reorientació estratègic per a digitalitzar la seva activitat gràcies a un Servei gratuït de consultoria impulsat per La Guaita.

Aquest servei té com a objectiu donar eines per poder digitalitzar negocis domiciliats a la ciutat. Aquesta és una actuació per a la reactivació econòmica de Castelldefels recollida a l’Acord de Ciutat.

Igual que a la primera edició, un equip tècnic especialitzat acompanyarà de manera individualitzada els usuaris perquè defineixin una estratègia de digitalització i la posin en marxa. De principi a final.

Quins tipus d’assessorament rebran els participants del servei de digitalització?

  • Eines de Gestió Digital
  • Presència a Internet
  • Venda Online
  • Comunicació i Marketing Online

Per això començaran rebent 20 hores de formació mitjançant videoconferència, seguit de 10 hores d’assessorament individualitzat amb l’objectiu de fer un diagnòstic de la seva situació/objectius i acompanyar-los en el procés d’aconseguir-los.

L’experiència de la primera edició del servei de digitalització per a comerços i pimes de Castelldefels, gràcies als testimonis i les valoracions dels participants, han suposat un estímul addicional per participar en aquesta nova edició que ha vist coberta amb escreix les places disponibles.

S’espera la finalització d’aquesta nova edició del servei de digitalització per a comerços i pimes de Castelldefels per a finals de maig.

En aquesta edició del servei de digitalització s’han interessat més de 50 negocis, una millora considerable respecte a l’edició anterior. Finalment hi participaran 30 usuaris, representant un augment del 36%.

Tots els negocis que rebran aquest assessorament tenen la seu fiscal a Castelldefels, menys de 10 treballadors i han facturat menys d’1 milió d’euros el passat any.

Més informació aquí

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X