skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org

Cas d’emprenedoria d’èxit: Cel Blau Electric Mobility

El Servei d’emprenedoria de La Guaita ha ajudat a diversos emprenedors i emprenedores de Castelldefels a dissenyar, establir i tirar endavant els seus negocis. En aquest article coneixerem el cas del comerç de venda i lloguer de vehicles elèctrics Cel Blau Mobility, i totes les passes que va seguir el seu gerent amb La Guaita per fer realitat el seu somni.

Paco Jiménez feia 25 anys que treballava en la mateixa empresa quan va decidir que era el moment d’iniciar una nova etapa professional. Va ser llavors quan, seguint les passes dels seus avis, va voler encetar el seu propi negoci. D’il·lusió, motivació i ganes no li faltaven, però com que no tenia cap experiència com a empresari, va buscar assessorament i suport per tal d’arrencar el seu comerç amb bon peu i seguint els procediments adequats.

I va ser aleshores, l’abril del 2019, que Paco va començar a treballar braç a braç amb el Servei d’emprenedoria de La Guaita. “Vaig acudir a La Guaita buscant consell. Tenia algunes idees al cap al voltant de la mobilitat elèctrica, però no sabia ben bé quin tipus de negoci podia posar en marxa“, ens explica Paco, que va quedar sorprès per l’atenció i la implicació dels tècnics especialitzats del servei. “Des de bon començament, la meva relació amb Sergio Moral, que és el tècnic que em van assignar, va ser molt estreta. Ens vèiem gairebé cada setmana i intercanviàvem trucades i mails constantment.

Des de l’inici del procés d’acompanyament, Paco va seguir fil per randa totes les indicacions d’en Sergio sobre com muntar la seva pròpia empresa, un procés llarg, laboriós i diligent. “Vaig aprendre conceptes clau a tenir en compte abans i després de l’obertura d’un comerç. A saber portar els comptes, a treballar amb una gestoria… Vaig elaborar un pla d’empresa detallat que m’anaven corregint en cada sessió, i em vaig haver de moure per diferents ciutats i fires comercials per tal d’estudiar la competència i informar-me de preus i productes. Tot el que en Sergio em recomanava, ho duia a terme“.

El treball amb el servei d’emprenedoria es va perllongar fins al gener del 2020, però Paco va continuar en permanent contacte amb La Guaita fins a l’obertura de Cel Blau Electric Mobility al juliol següent. “Durant els primers mesos d’obertura, que a més van coincidir amb la pandèmia, em vaig adonar de la importància de tota la feina d’investigació, aprenentatge i formació que vaig desenvolupar amb La Guaita, i sense la qual no només no hagués pogut obrir el meu negoci, sinó que hagués estat impossible mantenir-ho en peu fins ara“.

Venda i lloguer de patinets, bicicletes i motos elèctriques, taller de reparació de vehicles de mobilitat individual, venda de motos de combustió… Cel Blau dona un servei fins ara orfe a Castelldefels i s’ha consolidat com una tenda de referència a la zona en el negoci dels patinets i les motos elèctriques. I tot va començar, ara fa gairebé quatre anys, amb una trucada a La Guaita. “Recomano el servei a tothom que vulgui començar un projecte des de zero, perquè t’aplanen el camí fins a muntar el teu propi negoci i t’ajuden a resoldre amb èxit els problemes del dia a dia de la teva empresa“.

+ INFORMACIÓ:

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X