skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
Nou servei assessorament projecte Treball Talent i Tecnologia

El projecte Treball, Talent i Tecnologia estrena servei d’assessorament

A partir del 16 de gener, s’inicia el servei d’assessorament a la transformació tecnològica dins del PROJECTE TREBALL, TALENT I TECNOLOGIA: “De l’hort a la taula. Implementació tecnològica a cadenes alimentàries de valor km 0“.

El servei d’assessorament i d’acompanyament és gratuït per a les empreses del territori, de forma individual fent l’anàlisi, la detecció, l’acompanyament i la concreció d’un pla d’actuació que definirà el full de ruta a seguir per la implementació de nous models de negoci adaptats a la seva digitalització i  transformació tecnològica.

Realitzat conjuntament entre els Ajuntaments de Gavà, Castelldefels i Begues, aquest Programa pretén empoderar a la nostra ciutadania i el nostre teixit econòmic per tal de liderar la transformació tecnològica dins la nostra economia de proximitat. Actualment, vivim en un entorn cada cop més canviant que fa que les organitzacions requereixin la capacitat d’adaptar-se ràpidament.

Aquest acompanyament consistirà en un màxim de 10 hores de tutorització per cada empresa, distribuïdes en 4 sessions de treball més una reunió inicial de presentació.

Àmbits de desenvolupament del servei d’assessorament del TTT

La cadena de valor agroalimentària està formada per tots els esglaons pels quals passa un aliment fins que arriba al consumidor final (des del cultiu, el transport, el tractament o transformació, l’embalatge o empaquetatge, la distribució i venda en comerç o en restaurant).

Àmbits de desenvolupament:

  • Nous models de negoci.
  • Solucions tecnològiques disponibles per a la cadena de valor agroalimentària.
  • Màrqueting digital. Diagnosi personalitzada en l’àmbit del màrqueting digital en què es troba una PIME i pla de millora.
  • Automatització i control de processos.
  • Solucions 4.0 de gestió i logística de distribució.
  • Suport a la tramitació d’ajudes a la transformació digital.
  • Banc d’assessors i proveïdors tecnològics experts de proximitat.

Si ets una empresa que forma part d’un d’aquests esglaons i vols rebre assessorament per a la teva transformació, truca’ns al 93 665 25 75 o envia’ns les teves dades i t’informarem.

Més informació aquí.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X