skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org

Empreses de Castelldefels: Smart Baby i La Guaita

Les empreses de Castelldefels donen sentit als serveis que oferim des de La Guaita. Per exemple, Smart Baby, dedicada a la seguretat infantil i que desenvolupa la seva activitat des de Castelldefels.

El seu gerent, Josep Maria Vallès, ens presenta el seu negoci en aquest vídeo. Però a més, dóna pistes sobre alguns dels serveis que prestem a les empreses.

I encara que Josep Maria Vallès ho explica perfectament en el vídeo, és important saber que La Guaita ofereix serveis útils per a les empreses de la ciutat a partir del coneixement i la informació.

En altres paraules, és fonamental el coneixement mutu per optimitzar i adaptar els nostres serveis a les necessitats de les empreses, pimes, autònoms, comerços i negocis de Castelldefels. Per exemple, col·laborant en processos de selecció de personal a través de la Borsa de treball de La Guaita.

D’altra banda, podem proporcionar informació veraç sobre tots els programes, ajudes i subvencions vigents que puguin ser d’interès per a empreses, negocis, autònoms i comerços de la ciutat.

Vols que anem a presentar-te els nostres serveis? Pots trucar-nos directament o venir a presentar la teva empresa o projecte a La Guaita. Estem a la teva disposició. L’únic esforç és contactar…

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X