skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org

Serveis per a empreses de Castelldefels: el cas de T-Innova

Els serveis per a empreses de Castelldefels que presta l’àrea de Promoció Econòmica i Foment de l’Ocupació de l’Ajuntament de la ciutat, a través de La Guaita, tenen com a finalitat el desenvolupament local i la millora de les condicions socio-econòmiques de la ciutadania i de les empreses situades al municipi.

Són serveis que s’ofereixen de manera coordinada amb altres administracions com el Pla Accelera i, sobretot, de forma personalitzada. En aquest sentit, Marta Amat, directora executiva de T-Innova, una empresa de Castelldefels que ofereix solucions integrals per a la gestió de centres esportius, descriu perfectament en el video la forma de treballar de La Guaita i alguns dels serveis per a empreses de Castelldefels més habituals.

Establir vincles a partir del coneixement i la informació de la realitat econòmica local i de les necessitats de les empreses de la ciutat.

I és que la relació de La Guaita amb T-Innova es remunta ja a l’any 2005. Per tant, catorze anys al servei d’una empresa que opera des de Castelldefels en tot el territori estatal i en països de Sudamèrica.

En aquest temps, alguns dels serveis prestats han tingut a veure amb la Borsa de treball per a cobrir vacants, amb les Jornades ON dedicades a la innovació, així com conferències i programes de formació i ocupació.

El treball de prospecció que desenvolupa l’equip de La Guaita permet establir aquests vincles, aquests canals de comunicació estable que permeten adaptar serveis i oferir informació útil i veraç sobre programes d’ajuda, desenvolupament i subvencions disponibles.

D’altra banda, aquests vincles es fan extensius a d’altres empreses de Castelldefels per a generar aquest mateix coneixement entre elles, organitzant jornades de Networking que creen sinergies positives per a totes les parts implicades.

Què cal fer perquè comencem a construir aquests vincles amb tu? És molt fàcil. Els serveis per a empreses de Castelldefels de La Guaita són a la teva disposició. Únicament has de trucar-nos o contactar amb nosaltres per tal que et visitem i comencem a establir les bases d’una fructífera relació.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X