skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org

Febrer, 2021

01feb10:0009(feb 9)11:30JORNADES ON: Gestió intel·ligent d'un negoci d'hostaleriaI MÒDUL: 1,2, 8 i 9 de febrer de 2021, sessions online de 10 a 11:30 hores.

Més

Detall de l'activitat

Nova edició de les Jornades ON, dedicades a la innovació  i la gestió intel·ligent en el sector HORECA (hostaleria i turisme). 

Es tracta d’un conjunt d’accions formatives en format virtual orientades a la detecció d’oportunitats en el marc de la gestió intel·ligent dels negocis d’hostaleria, del take away i delivery, i del turisme gastronòmic a través de 3 mòduls, integrats per una part formativa i una de caràcter més pràctic i d’anàlisi de casos reals, que tenen per objectiu tractar tots aquells temes especialment crítics pel sector de l’hostaleria.

L’objectiu d’aquest primer mòdul és dotar l’hostaler i ensenyar a utilitzar 6 eines imprescindibles per gestionar eficaçment un restaurant. S’hi tractaran els següents aspectes:

  • Com treure el màxim benefici  al restaurant: compte d’explotació, pressupostos, previsions …
  • Com aconseguir que el negoci vagi sol: establir un sistema eficaç de presa de dades i control de l’activitat diària des de l’organització de persones, de la productivitat de l’equip i dels informes estadístics.
  • Com estalviar en la cistella de la compra: establir un sistema eficaç d’anàlisi de dades en l’aprovisionament. Control d’inventaris i proveïdors.
  • Com posar-li fi als coladors del teu negoci: paràmetres per avaluar i controlar els resultats des de la cuina. Enginyeria de menús.
  • Com vendre més gastant menys: eines de control per gestionar l’àrea de sala. Control d’ocupació, pla de venda suggerida.
  • Conèixer en detall el desenvolupament d’una operativa de gestió eficaç de dues empreses d’èxit a la costa mediterrània.

Aquest mòdul va principalment dirigit a propietaris d’empreses d’hostaleria, responsables de negocis de restauració, directors d’allotjaments turístics, comandaments intermedis i operatius del sector, emprenedoria del sector Horeca, etc.

El mòdul formatiu, impartit per Arístides Sanjuan, es durà a terme a través de Zoom els propers 1, 2, 8 i 9 de febrer de 10:00 a 11:30 hores. Les 3 primeres sessions seran formatives i la darrera estarà dedicada a la presentació de casos d’èxit.

Hora

1 (Dilluns) 10:00 - 9 (Dimarts) 11:30

Lloc

ONLINE

Organitza

La Guaitapromocio.economica@castelldefels.org

Back To Top
X