skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org

Febrer, 2021

22feb(feb 22)10:0002mar(mar 2)11:30JORNADES ON: COM IMPLANTAR EL MODEL DELIVERY A UN RESTAURANTII MÒDUL: 22 i 23 de febrer i 1 i 2 de març de 2021, sessions online de 10 a 11:30 hores.

Més

Detall de l'activitat

Els objectius d’aquesta formació són els d’entendre i implantar amb èxit el negoci del Delivery i take away, així com les vies més rendibles de comercialització. A més, s’ensenyarà a desenvolupar les necessitats operatives d’aquest model, construir virtual brands o implantar Dark Kitchens.

  • Conèixer l’essència del nou model de negoci i el seu potencial, els avantatges competitius i els moviments que fa la indústria.
  • Saber els ràtios econòmics, l’estructura de costos i l’operativa del negoci.
  • Entendre l’oferta gastronòmica necessària i els requisits del servei.
  • Conèixer la importància de l’ús de les dades i la relació amb els agregadors.
  • Aplicar les estratègies de venda i growth hacking, així com les accions de delivery màrqueting a posar en marxa.

Aquest mòdul va principalment dirigit a propietaris d’empreses d’hostaleria, responsables de negocis de restauració, directors d’allotjaments turístics, comandaments intermedis i operatius del sector, emprenedoria del sector Horeca, etc.

Aquest mòdul formatiu, impartit per Manel Morillo i Òskar Garcia, es durà a terme a través de Zoom els propers 22 i 23 de febrer i 1 i 2 de març, de 10:00 a 11:30 hores. Les 3 primeres sessions seran formatives i la darrera estarà dedicada a un cas pràctic d’activació del servei de delivery “How do they do it?”.

Hora

Febrer 22 (Dilluns) 10:00 - Març 2 (Dimarts) 11:30

Lloc

ONLINE

Organitza

La Guaitapromocio.economica@castelldefels.org

Back To Top
X