skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
càpsules escola emprenedoria la guaita curs fiscalitat

Torna la formació presencial per a persones emprenedores a La Guaita

Torna la formació presencial per a persones emprenedores a La Guaita el proper mes de setembre. L’Escola d’ Emprenedoria reobre les seves portes amb un nou cicle de càpsules per a persones que estiguin contemplant la possibilitat d’emprendre o tinguin una idea de negoci que vulguin desenvolupar. Aquestes inclouen una nova sessió inicial programada per al 17 de setembre en què volem fer una repassada als principals aspectes que ha de tenir una persona emprenedora a l’hora d’iniciar el seu projecte de negoci.

Més enllà d’entrar en aspectes particulars del projecte (que es veuran en la resta de sessions), parlarem de les actituds que ajuden a emprendre, la informació que cal recopilar (ajudes, tràmits, subvencions, etcètera), així com de les eines de les què ens hem de proveïr abans d’engegar el nostre negoci.

La resta de sessions (ja conegudes d’anteriors edicions), són les que endinsen la persona emprenedora en les principals vessants que cal treballar per tal de definir millor el vostre projecte empresarial (anàlisi de la viabilitat de la idea, estudi de mercat, tècniques de venda, màrqueting digital i l’anàlisi econòmic i financer).

Març

10mar10:0014:00DestacatL'EMPRENEDORIA COM A OPCIÓCàpsules formatives Escola d'Emprenedoria La Guaita

14mar10:0014:00DestacatLA IDEA DE NEGOCI I EL MODEL CANVASCàpsula Emprenedoria Presencial. (4 hores)

16mar10:0014:00DestacatESTUDI DE MERCAT I PLA COMERCIALCàpsula Emprenedoria Presencial. (4 hores)

17mar10:0014:00DestacatTÈCNIQUES DE VENDACàpsula Emprenedoria Presencial. (4 hores)

21mar10:0014:00DestacatMARKETING DIGITAL ICàpsula Emprenedoria Presencial. (4 hores)

23mar10:0014:00DestacatMARKETING DIGITAL IICàpsula Emprenedoria Presencial. (4 Hores)

25mar10:0014:00DestacatPLA ECONÒMIC I FINANCERCàpsula Emprenedoria Presencial. Taller Pràctic. (4 hores)

Podeu inscriure-us clickant directament sobre les càpsules que més us interessin:

A l’octubre, Curs Pràctic de Fiscalitat amb Contasimple

D’altra banda, també hem programat una nova edició del Curs Pràctic de Fiscalitat per Autònoms, amb Contasimple, que començarà el dilluns 4 d’octubre, i es desenvoluparà durant sis sessions, fins divendres 15 d’octubre. En aquest cas, el curs se seguirà fent en format online, tret de la darrera sessió del curs, que serà presencial.

Tot i que les previsions de dades respecte a la Covid-19 són favorables de cara al setembre per a la recuperació de la presencialitat a les nostres formacions (respectant sempre les restriccions d’aforament que s’hagin d’aplicar en el moment) hem decidit mantenir el format online en aquest curs degut al gran nombre d’alumnes interessats que suscita.

Així ens assegurem que cap de vosaltres us quedeu fora del mateix per motius de restriccions per la Covid-19, ja que el format online permet la inscripció de molts més alumnes. En qualsevol cas, hem volgut fer una sessió presencial el darrer dia de classe, per tal de poder solucionar millor els dubtes dels alumnes, i així, veure’ns les cares. Us esperem al setembre!

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X