skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org

Joves, emprenedoria i La Guaita: una fòrmula d’èxit!

Jove, emprenedoria i La Guaita són elements d’una fòrmula d’èxit. Perquè des del Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castelldefels disposem d’un centre per a la creació d’empreses que posa a disposició de les persones emprenedores una sèrie d’eines d’informació, orientació i assessorament, formació i finançament, així com eïnes de consolidació de projectes empresarials.

Dels 133 autònoms i empreses que han iniciat els seus projectes a través dels serveis de La Guaita durant el 2020, 25 joves emprenedors de Castelldefels han aconseguit fer realitat els seus projectes mitjançant una primera subvenció vinculada al programa de Garantia Juvenil.

Des de La Guaita hem assessorat mitjançant la tramitació d’aquest ajut a 25 joves que tenien una idea de negoci però necessitaven orientació sobre la seva viabilitat i, sobretot, una inversió inicial per fer créixer el seu projecte. En total, 247.500€ en subvencions directes que s’han transformat en negocis actius com els que mostrem en els vídeos.

La Garantia Juvenil, a través del seu programa d’emprenedoria, està al costat dels esperits emprenedors d’entre 18 i 30 anys per ajudar-los a materialitzar els seus somnis.

És un programa de la Generalitat de Catalunya finançat per Fons Europeus, que atorga subvencions de fins a 9.900€ per persona emprenedora per a la realització del seu projecte.

L’objectiu de La Guaita és activar tot els catàleg de possibilitat per a impulsar nous projectes que es presenten al municipi, tant en el seu inici, com en la seva acceleració i/o consolidació empresarial.

Per tant, si ets jove o no tant jove, però ets una persona emprenedora amb una idea de negoci només necessites una cosa més per activar la fòrmula de l’èxit: venir a La Guaita!

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X