skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org

La Luciérnaga guanya el Premi Delta a la millor iniciativa empresarial

L’empresa de Castelldefels d’elaboració i venda de rebosteria i pastisseria de sabors naturals, va rebre el guardó el passat 9 de novembre al lliurament de premis que es va celebrar a Viladecans · Els premis són una iniciativa conjunta dels ajuntaments de Castelldefels, Sant Boi, el Prat, Gavà i Viladecans.

L’acte, desenvolupat a l’edifici Cúbic de Viladecans (com a amfitrions i coordinadors d’aquesta 15a edició), va comptar amb l’assistència de l’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz (com a amfitrió) i les regidories dels ajuntaments de Sant Boi (Elisabeth Latorre), El Prat (Juan Pedro Pérez) i Gavà (Jordi Tort).

La Luciérnaga, representada per Gerardo Rossini, va ser guardonada com a la millor iniciativa emprenedora de Castelldefels. Per la seva banda, l’empresa Simple Cero Residuo, SL, representada per Susana i Yolanda Rodríguez, va ser finalista. Ambdues empreses van ser felicitades per l’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes.

L’acte va comptar amb la participació de diversos experts, mitjançant dues taules rodones, que van posar en relleu la importància de l’Agenda 2030 i dels Objectius de Desenvolupament Sostenible com a estratègia de canvi, el creixement i la innovació de les empreses.

Les empreses guanyadores de la resta de municipis van ser:

  • Per part d’El Prat de Llobregat: ES Im-perfect food.
  • Per part de Gavà: Kaycycles.
  • Per part de Sant Boi: Bier Boi.
  • I per part de Viladecans: Hedyla Technologies.

En finalitzar l’acte, es va engrescar a l’emprenedoria de la zona Delta del Baix Llobregat, per continuar creant riquesa de qualitat, amb criteris de sostenibilitat tant social com mediambiental.

Més inforrmació aquí.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X