skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
Hackathon imotion analytics

L’Ajuntament de Castelldefels dóna suport a l’ScaleUp Imotion Analytics a una HACKATHON destinada a impulsar la innovació en solucions de Visió Artificial per al sector ferroviari Europeu.

L’Ajuntament de Castelldefels i la ScaleUp tecnològica local Imotion Analytics han acordat col·laborar en un esdeveniment innovador. Des del dia 25 de setembre passat, l’espai On Startup (Edifici Lògic) acull una Hackathon destinada a impulsar la innovació en solucions de visió artificial per al sector ferroviari.

Es tracta d’un esdeveniment de recerca i desenvolupament que reunirà imotion Analytics juntament amb altres empreses i centres de recerca tecnològics Europeus referents, amb l’objectiu de desenvolupar solucions de visió artificial destinades a millorar la seguretat de les persones a les estacions ferroviàries de tot Europa.

Durant la inauguració, la Sra. Mar Sicília, Regidora delegada de Promoció Econòmica, Foment de l’Ocupació i Comerç, ha donat la benvinguda als participants subratllant la importància que té per a Castelldefels aquest tipus d’esdeveniments tecnològics.

Aquesta col·laboració reforça el compromís de l’Ajuntament de Castelldefels amb la innovació i la tecnologia, posicionant el consistori com a referent de ciutat compromesa amb la tecnologia i la investigació.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X