skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org

Nous cursos de formació activa a la Guaita a partir del gener per a persones en edat laboral

Ja tenim obertes les preinscripcions pels cursos d’iniciació a la Informàtica de gener, d’iniciació al Word de març i d’iniciació a l’Excel de maig de 2022. Tots tres cursos s’impartiran a l’espai Cibercast del Centre Cívic Vista Alegre i estan oberts a tothom que vulgui millorar la seva relació amb l’ordinador.

Des de la Guaita hem obert ja les preinscripcions pels pròxims cursos de formació activa que impartirem a l’espai Cibercast durant el primer semestre de 2022. Enguany oferim tres cursos d’informàtica oberts a qualsevol persona en edat laboral que vulgui millorar les seves competències informàtiques.

El primer curs d’iniciació a la Informàtica començarà el 17 de gener i terminarà el 17 de febrer de 2022. Està enfocat sobretot a persones sense coneixements d’ordinadors o molt primaris. L’objectiu és que l’alumne adquireixi les destreses bàsiques per operar amb el sistema Windows, navegar per Internet i gestionar el correu electrònic.

El segon curs és d’iniciació al processador de textos Microsoft Word i tindrà lloc des del 7 de març fins al 7 d’abril de 2022. Aprendrem a com treballar textos bàsics, la incorporació d’elements gràfics com taules o imatges, la correcció ortogràfica, la inclusió de peus de pàgina i vinyetes, o com imprimir documents des del mateix programa.

I, finalment, el tercer curs serà d’iniciació al full de càlcul Microsoft Excel i se celebrarà del 2 de maig al 2 de juny de 2022. Començarem el curs aprenent les funcions més senzilles d’Excel, com la introducció de contingut i la manipulació del format i el rang de les cel·les. I acabarem coneixent les fórmules i les funcions matemàtiques i de text.

Totes tres formacions tenen una duració de 20 hores i es duran a terme de 15.15 a 16.15 hores de dilluns a dijous. Us deixem a continuació els enllaços amb la informació per a la inscripció en línia de tots tres cursos:

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X