skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org

Torna el Projecte Singulars per a joves menors de 30 anys

El programa de formació i orientació laboral es dirigeix a 20 joves d’entre 18 i 29 anys en situació d’atur o en actiu, residents a Castelldefels o derivats d’altres punts d’atenció de la comarca, amb l’objectiu de millorar les seves possibilitats d’incorporació en el mercat de treball.

La Guaita arrenca una nova convocatòria del Projecte Singulars, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. Una actuació supramunicipal amb altres municipis del Baix Llobregat i amb la Coordinació del Consell Comarcal, consistent en crear un conjunt de punts d’atenció per la comarca acollits als equipaments municipals d’ocupació dels ajuntaments participants.

El projecte desenvolupa un itinerari ocupacional, dirigit a joves menors de 30 anys, en situació d’atur i inscrits a la Garantia Juvenil, o en actiu, buscant la millora de la seva l’ocupabilitat, inserció laboral i/o retorn al sistema educatiu.

Què ofereix el Programa Singulars?

  • Formació professionalitzadora i transversal
  • Pràctiques en empresa
  • Tutories d’orientació  i acompanyament a la inserció laboral
  • Possibilitats de contracte laboral

La formació professionalitzadora enguany es realitzarà de manera presencial, i tindrà l’objectiu de complementar les competències tècniques i professionals presentades, i millorar així l’ocupabilitat dels/les joves participants.

Les especialitats formatives i laborals desenvolupades a Castelldefels seran:

  • Màrqueting i Comunicació Digital
  • Operacions auxiliars de serveis administratius i generals

El personal tècnic que tutoritzarà als i les joves oferirà un acompanyament en el seu procés d’anàlisis i presa de decisions de l’itinerari formatiu i/o laboral que decideixi.

Es facilitarà un acompanyament en l’entrada de la persona jove al mercat de treball, seguint el pla de treball i respectant l’objectiu laboral marcat en el moment d’entrada al programa.

Algunes de les activitats que s’aniran desenvolupant seran entre d’altres: sessions informatives, tallers de recerca de feina, tutories individualitzades, visites a empreses per conèixer l’entorn productiu, activitats de caràcter social i cultural, i d’altres.

*Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Economia Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil.

INSCRIPCIÓ ONLINE:

+ INFORMACIÓ:

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X