skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
Premis Delta

Oberta la convocatòria de la 15a edició dels Premis Delta 2022-23 a les Millors Iniciatives Empresarials

Ja es poden formalitzar les sol·licituds de les candidatures al Registre General de l’Ajuntament de Castelldefels.

El passat 20 d’abril es va dur a terme la roda de premsa en la qual es va presentar oficialment la 15a Edició dels Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials. Tanmateix, divendres passat (19 de maig) es van publicar les bases i la convocatòria que marquen el tret de sortida pel termini de presentació de sol·licituds fins al dia 3 de juliol.

Des de fa ja més de vint anys, els ajuntaments de la zona Delta (Castelldefels, Gavà, Viladecans, Sant Boi i El Prat) han organitzat aquests premis amb l’objectiu principal de fomentar la consolidació d’empreses i donar suport i reconeixement a les iniciatives que constitueixen un potencial dinamitzador de l’economia al territori.

Tal com diu la convocatòria, des d’avui dilluns 22 i fins al dia 3 de juliol, les empreses que compleixin els requisits ja poden presentar les seves candidatures als registres oficials de l’ajuntament al qual pertanyin.

Els requisits que han de complir les empreses participants estan especificats a les bases (adjuntades al final d’aquest article). Però, en essència, són els següents:

  • Empreses amb domicili social a Castelldefels.
  • Que hagin iniciat la seva activitat entre els anys 2018 i 2021.

En aquesta nova edició, els premis tenen una naturalesa honorífica. Les empreses guanyadores (una per cada municipi coorganitzador), a més del guardó oficial, rebran un paquet de difusió enfocat a la promoció i la visualització de les empreses guanyadores. Els guardons s’atorgaran a la tardor (data encara per determinar) al municipi de Viladecans, que és l’ajuntament organitzador d’aquesta edició.

Com a novetat, s’ha volgut posar l’accent en el desenvolupament sostenible de les empreses, donant especial importància a l’Agenda 2030 i als anomenats Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides.

Per a la formalització de les candidatures, les empreses hauran de presentar, al Registre General de l’Ajuntament de Castelldefels, mitjançant la Seu Electrònica, la documentació especificada a la base setena. Cal destacar:

  • Formulari de sol·licitud (signat), segons model adjunt al final de l’article.
  • Memòria de participació, segons model adjunt al final de l’article.

Per a més informació, podeu posar-vos en contacte a l’adreça de correu electrònic promocio.economica@castelldefels.org o trucant a La Guaita (93 635 25 75).

DOCUMENTS ADJUNTS (clica a l’enllaç per accedir al document):

BASES PREMIS

MODELS SOL·LICITUD

MODELS MEMÒRIA

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X