skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
Plans D’Ocupació 2021: Llistes Provisionals D’admesos I Exclosos

Plans d’Ocupació 2021: Llistes provisionals d’admesos i exclosos

Consulteu les llistes provisionals d’admesos i exlosos en el procés de selecció dels Plans d’Ocupació encetats per l’Ajuntament de Castelldefels per a la contractació de persones aturades, prioritàriament de la ciutat.

La borsa de treball definitiva servirà per cobrir les ofertes de feina vinculades als plans d’ocupació durant el 2022, ofertes finançades per l’Ajuntament de Castelldefels, la Diputació de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

El periode d’al·legacions serà del 22 al 26 de novembre, de 9 a 11 hores a l’Ajuntament, o de 12 a 14 hores a La Guaita. També es poden presentar a traves d’aquest web.

El nombre de places de treball final estarà condicionat pel pressupost de cadascuna de les convocatòries de subvenció. Els llocs oferts correspondran als perfils següents:

  • Auxiliars administratius
  • Peonatge
  • Oficials de construcció i manteniment
  • Agents cívics i informadors i informadores
  • Auxiliars tècnics i consergeria en general.

Les contractacions de persones aturades seran durant un període mínim de 6 i màxim de 12 mesos, en funció de les necessitats dels serveis.

Les contractacions temporals de programes de foment de l’ocupació tenen un objectiu social orientat a interrompre períodes llargs d’inactivitat laboral de les persones a l’atur laboral, prioritàriament de Castelldefels, així com oferir la possibilitat, a les persones que resultin seleccionades, de millorar-ne l’ocupabilitat incorporant als seus currículums experiència laboral en diferents àmbits.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X