skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
Què és Un Certificat De Professionalitat?

Què és un certificat de professionalitat?

El certificat de professionalitat és, segons defineix el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, documents oficials que acrediten les competències professionals i garanteixen que la persona que l’obté té els coneixements, les habilitats i les aptituds per desenvolupar una activitat laboral d’acord amb les exigències del mercat de treball.

Tots els certificats inclouen un mòdul de formació pràctica en centres de treball. La superació d’aquest mòdul de pràctiques és imprescindible per obtenir l’acreditació, si bé hi ha l’opció d’obtenir l’exempció d’aquest mòdul.

Certificat de Professionalitat d’activitats administratives a La Guaita

Aquest mes de novembre s’ha iniciat a La Guaita el curs de CP d’activitats administratives en relació amb el client.

Un curs que conté mòduls formatius, un mòdul de pràctiques professionals i formació complementària.

En total, 840 hores de formació que, per exemple, són necessàries per poder treballar al sector de la dependència, de l’esport, de l’aplicació dels biocides, o de les instal·lacions industrials, entre d’altres, s’exigeix un certificat de professionalitat o bé un títol de formació professional.

Principals avantatges del Curs

  • Aconseguir el certificat de professionalitat i optar a una feina dins del sector.
  • Opció a accedir a dur a terme la prova de certificació de nivell d’anglès d’acord amb el Marc Europeu Comú de Referència.
  • Opció a accedir a dur a terme la prova del Certificat ACTIC, Acreditació de Competències en tecnologies de la informació i la comunicació.
  • No te cap cost per l’usuari, és una formació subvencionada pel SOC i l’Ajuntament.

Encara sou a temps de formalitzar la inscripció i beneficiar-vos de tots els avantatges relacionats amb l’obtenció del Certificat de Professionalitat si esteu en procés de recerca de feina.

Podeu triar per formalitzar la inscripció directament o contactar telefònicament amb La Guaita per conèixer d’altres possibilitats formatives que s’adaptin a les vostres necessitats.

Back To Top
X