skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
Dóna-li Una Oportunitat Al Coaching Ocupacional

Dóna-li una oportunitat al Coaching ocupacional

Estàs en la teva millor edat i et preguntes si hi pot haver una altra visió de la recerca de feina? Troba respostes en el Curs de Coaching Ocupacional. Inscripció oberta fins al 12 de desembre.

D’inici et servirà per enfortir l’autoestima i descobrir les diferències entre buscar i trobar feina. Si tens més 40 anys i estàs inscrit al SOC com a demandant d’ocupació, dóna-li una oportunitat al coaching.

El curs consta de 5 sessions que es desenvoluparan del 16 al 20 de desembre a La Guaita i s’engloba en el programa “Projectes innovadors i experimentals en l’Ocupació” que pretén respondre a una sèrie de preguntes en un moment vital d’alta contradicció.

Descarrega aquí el programa complet

Què és el Coaching?

Segons l’Associació Espanyola de Coaching, “el Coaching professional és un procés d’entrenament personalitzat i confidencial mitjançant un gran conjunt d’eines que ajuden a cobrir el buit existent entre on una persona està ara i on es vol estar“.

El Curs de Coaching ocupacional organitzat a La Guaita pretén per tant, a partir de l’anàlisi i el autoconeixement personal, aportar noves eines per a una visió diferent del que és la recerca de feina més enllà dels quaranta.

L’objectiu genèric és programar, seleccionar i dissenyar materials i recursos, fer interacció didàctica i avaluar accions formatives. Aprendre elements d’ensenyament-aprenentatge. Dóna-li una oportunitat al coaching ocupacional.

Back To Top
X