skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org

Serveis adaptats a la teva empresa: IECafé & La Guaita

La Guaita ofereix serveis adaptats a la teva empresa, a les necessitats reals de les empreses de Castelldefels. Com? Molt senzill. El primer pas és contactar amb nosaltres, si bé els equips de La Guaita som proactius en aquest aspecte i prenem la iniciativa.

El primer pas, per tant, és l’entrevista. Venim a veure’t quan millor et vagi i t’expliquem quins serveis oferim i a quines necessitats específiques de la teva empresa podem donar resposta. És, sens dubte, l’únic camí per a oferir serveis adaptats a la teva empresa.

En el cas d’IECafé, una empresa dedicada a oferir “serveis adreçats a l’augment del coneixement del cafè de qualitat amb la convicció ferma que és amb la formació i divulgació com es millora la vida en els països d’origen“.

IECafé ofereix una àmplia gamma de cursos, consultories, serveis i productes per a professionals del cafè. Per exemple, en el centre de Castelldefels, els alumnes poden certificar-se en tots els mòduls d’SCA (Specialty Coffee Association), l’única certificació del mon del cafè reconeguda en més de 70 països.

Serveis adaptats a la teva empresa: Networking

Tenint en compte les característiques de l’empresa i la seva activitat fonamental, des de La Guaita, i tal com explica Rafael Moral, president de la Fundació, facilitem la connexió Empresa-Universitat. Aquesta intermediació ha donat com a fruit “una oficina d’investigació tecnològica aplicada al cafè en el Campus de l’UPC a Castelldefels

Finalment, més enllà dels serveis oferts i del seu grau d’adaptabilitat a les necessitats de les empreses locals, La Guaita, com explica Rafael Moral, “afavoreix el coneixement entre empreses que, d’una altra manera, no es propiciaria“. Perquè la importància de buscar i establir nous contactes és incontestable avui dia en la vida d’una empresa.

Què cal fer perquè comencem a construir aquests vincles amb tu? És molt fàcil. Els serveis per a empreses de Castelldefels de La Guaita són a la teva disposició. Únicament cal que ens truquis o contactis amb nosaltres per tal que et visitem.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X