skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org

Foment de l’ocupació a Castelldefels: Swepro & La Guaita

El foment de l’ocupació a Castelldefels, la identificació i gestió d’oportunitats de feina a través de la col·laboració amb empreses locals és un dels objectius generals de La Guaita.

I el cas de Swepro és un bon exemple de relació i interacció a través de programes de formació i ocupació com el 30 Plus, tal com explica en el vídeo Joan Aregall, Sales Manager de Swepro a Espanya.

L’objectiu del programa 30Plus és la inserció laboral de persones en situació de desocupació de 30 anys o més (preferentment d’entre 30 i 45 anys i baix nivell formatiu), proporcionant-los, entre altres coses, recursos, formació i les competències necessàries per ocupar un determinat lloc de feina.

Swepro és una empresa dedicada a la fabricació i venda d’eines pneumàtiques amb 40 anys de presència al mercat alemany. Des de 2015, des de l’oficina de Castelldefels es gestionen les vendes en l’àmbit nacional dels seus productes.

D’una banda, l’atenció a les persones a través de programes de formació i orientació que inclouen la Borsa de Treball, i d’altra banda, el suport a les persones emprenedores i les empreses locales són algunes de les finalitats de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castelldefels.

Fonamentalment, l’objectiu és anticipar-se per obtenir una bona posició en un panorama econòmic que suposa un repte adaptatiu ràpid i constant. I el foment de l’ocupació a Castelldefels és transversal, combinant formació i aprofitant sinergies amb les empreses locals.

En qualsevol cas, i com també va explicar Josep Maria Vallés, de Smart Baby, per a la utilitat dels serveis de La Guaita és fonamental el coneixement mutu per optimitzar i adaptar els nostres serveis a les necessitats de les empreses, pimes, autònoms, comerços i negocis de Castelldefels.

Por exemple, Aregall menciona la subscripció al newsletter de La Guaita com una font d’informació per conèixer els programes, serveis i accions que són accessibles per a les empreses de Castelldefels a través o en col·laboració amb La Guaita.

Vols que anem a presentar-te els nostres serveis? Pots trucar-nos directament o venir a presentar la teva empresa o projecte a La Guaita. Estem a la teva disposició. L’únic esforç és contactar-hi…

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X