skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
Nou Servei D’acompanyament A La Sol·licitud De L’Ingrés Mínim Vital

Nou servei d’acompanyament a la sol·licitud de l’Ingrés Mínim Vital

Des de La Guaita s’ha posat en marxa el servei d’acompanyament per aquelles persones i unitats de convivència que necessitin realitzar el tràmit i no disposin dels mitjans i/o coneixements informàtics necessaris per tramitar-lo.

El passat mes de juny, el Govern d’Espanya va aprovar l’Ingrés Mínim Vital  (IVM), una xarxa de protecció per a completar l’estat del benestar i corregir les mancances redistributives de les prestacions detectades.

Es tracta d’un conjunt de mesures articulades entorn d’una nova prestació econòmica de la Seguretat Social que garantirà uns ingressos mínims mensuals a llars en situació d’especial vulnerabilitat.

Les persones que sol·licitin el servei a La Guaita, rebran primerament una trucada, en la que revisaran juntament amb el nostre personal els requisits a complir per la sol·licitud del tràmit i la documentació necessària per a realitzar-lo.

El servei és completament gratuït per a totes les persones empadronades a Castelldefels. El procés d’acompanyament serà personalitzat.

Posteriorment, és donarà data i hora per venir a La Guaita i, juntament amb el nostre personal, s’omplirà el formulari web que dona accés a la sol·licitud del IMV, amb les dades facilitades per la persona interessada. Quedarà així presentada i enviada la sol·licitud, per a la seva revisió, als òrgans que tenen competència per atorgar-la o denegar-la.

Que heu de fer per a demanar aquest servei?

Per telèfon: Truqueu a La Guaita, al telèfon 93 635 25 75, i indiqueu que voleu acompanyament per a la sol·licitud del IMV.

Per mail: Envieu un mail a promoció.economica@castelldefels.org amb les vostres dades, nom, cognoms i telèfon, i posteriorment us trucarà una de les persones encarregades de fer l’acompanyament.

Aquesta notícia ha estat publicada a elcastell.org

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X