skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
Nou Servei De Consultoria Integral Per A Tots Els Negocis D’hostaleria De Castelldefels

Nou servei de consultoria integral per a tots els negocis d’hostaleria de Castelldefels

En el marc de les Jornades On Innovem 2021, l’Ajuntament de Castelldefels ofereix un servei d’assessorament gratuït a tots els negocis que operen al canal HORECA al municipi.

L’objectiu és aprofitar el canvi d’hàbits dels clients per integrar una gestió intel·ligent als restaurants com a element estratègic per impulsar la seva activitat empresarial en el context post COVID-19.

L’objectiu que es persegueix és proporcionar els coneixements, les tècniques i les eines per dur a terme, de forma eficaç, una estratègia empresarial  intel·ligent per tal de garantir un increment de la rendibilitat en els negocis d’hostaleria i gastronomia a curt i llarg termini.

Aquest servei és complementari a les sessions formatives que s’han celebrat durant tot el mes de febrer i que s’allargaran durant el mes de març. Una de les condicions per a poder gaudir d’aquest assessorament i acompanyament gratuït és haver assistit mínim a un mòdul formatiu. El proper, “Com aprofitar el turisme gastronòmic per dinamitzar destinacions de costa” arrenca el proper dia 8 de març.

Metodologia del servei de consultoria

Es realitzarà en format online amb tot un grup de consultors experts vinculats al sector de l’hostaleria que acompanyaran els i les participants ajudant-los a obtenir dades rellevants per analitzar la seva empresa i prendre i implantar decisions de millora.

En total es realitzaran 6 sessions individuals en un format molt pràctic, participatiu i aplicat a través de les quals es facilitaran eines de gestió i anàlisi de forma personalitzada.

Al llarg de les diferents reunions en línia, es treballarà sobre el compte d’explotació, la tresoreria de l’empresa, els escandalls, fitxes tècniques, inventaris, oferta gastronòmica, màrqueting, comunicació, etc.

En les últimes reunions i amb un coneixement numèric i operatiu de l’empresa, s’acordaran els objectius i plans d’acció a posar en marxa en les àrees que es decideixi intervenir: cicle de mercaderies, gestió econòmica o d’operatives de departaments, organització i manuals, comunicació, màrqueting, noves línies de negoci, o altres que es considerin.

Més informació i inscripcions

Podeu sol·licitar el servei de consultoria per la gestió intel·ligent de negocis d’hostaleria a través del següent enllaç: https://bit.ly/37Mfe5D

Si voleu rebre més informació o parlar amb l’Oficina Local de Transferència del Coneixement, podeu trucar al 93.635.25.75 o bé adreçar-nos un correu electrònic.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X